Juhamed - 3D kontrola prietokov

1. apr 2021

Dobrý deň milé mamičky... je tu niekto kto bol v 30 - 32 tyzdni v myslave na 3D? Na kontrolu prietokov dobrovoľne? A nevystrasil vás, ten pán doktor, ze musíte prísť o 4 týždne zas lebo máte abnormálnu uteroplacentarnu cirkuláciu? A ze vám hrozí preklepsia a retardacia plodu a neviem co... Ze o 4 tyzdne mám prísť, ze mi zoberú odber špeciálny a pošlu do ČR, lebo na svk to nevyšetrujú a ani vraj to poisťovňa neprepláca...ze aby vylúčil tu retardaciu rastovú...
A tak rozmýšľam, ze keby to bolo az také zlé, tak prečo az o 4 tyzdne musim prísť, nie skôr a prečo mi nepovedal aby som išla na hematku, ved zle prietoky maju väčšinou zeny co majú vysoký TK, alebo vysokú zrazanlivost krvi... Tk mam 100/60, sem tam vyšší pulz okolo 120 ale pri námahe... A pred mesiacom mi bral moj lekár obvodný krv a dedimery som mála ok... Prosím kde sa mam pre môj klud objednať este na prietoky? Poradňu mám až 9.4 dovtedy ma výstre od strachu...

mamicka2005
1. apr 2021

Skus nemocnicu Šaca, bola som tam na morfologickom utz, a robia aj utz na prietoky. Skus tam zavolat.

mimka91
8. apr 2021

Prietoky suvisia s placentou. A nijak sa nedaju liecit. Len sa kontroluju, a ak by bolo zle, tak aby sa babo vybralo. Kontroluju sa ake su v placente
a v mozgu plodu a aky je ich index v danom tyzdni... Retardacia plodu sa hodnoti podla parametrov babatka hl. obvod bruska. Napr. v XY tyzdni by mal vazit 1600g, ale vazi len 1100 g, lebo placenta ho uz dostatocne nevyzivuje.

jasminka09
7. máj 2021

Poznám veľmi veľa mamičiek ktoré Doktor Juhas vystrašil a narodili sa im zdravé deti. Choďte do Šace k Dosedlovi.

evelinnka
6. apr 2022

Prosim ak mozes napis mi sukr spravu, riesim ten isty problem a chcem sa opytat ako ste dopadli. Dakujem 🙏

nikca1990
15. jún 2022
Používateľ nikca1990 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od nikca1990.

@jasminka09 Ja zas Sacu absolútne neodporúčam , totálne arogantný prístup Dosedlu. Doktor Juhás je najlepší odborník.Všetko posleduje a keď povie aký je momentálny záver vyšetrenia veľa mamičiek ktoré ani nevedia počúvať a nerozumejú tomu čo vraví sa hneď urazí.... Mne vždy všetko vysvetlil keď som sa slušne opýtala.Takze za mňa len a len Myslava.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre