Chcela by som sa spytat ci nahodou neviete ze ci je zajtra prehliadka trnavskej nemocnice.
Ahoj, ja neviem, ci je, ale idem tam na 13:45, tak dufam, ze sa to dnes bude konat.
juj som velmi rada, ze sa mi aspon niekto ozval lebo tiez neviem ci je to 🙂 tak dufam teda ze to bude.
Dovolala som sa tej hlavnej sestre, vraj sa to dnes kona a treba prist na druhu, takze ta moja predchadzajuca sprava plati. ;)
Uz sa neviem dockat som zvedava kolko nas tam bude 🙂 no ja tam budem uz asi o pol 2 si tam teda pockam
Tak sa teda uvidime. Dufam, ze tam budu mili a ze ma uz nic neodradi, lebo sa mi nechce trepat v zime a mozno mraze a poladovici, pripadne zapche niekolko desiatok kilometrov do inej porodnice.
Tak teda dakujem za info 🙂 vidime sa v nemocnici 🙂
@opatova
@fuska ako spokojne s prehliadkou?kona sa kazdy pondelok o druhej?ja by som chcela ist teraz v pondelok.a neviete preco zrusili tie pravidelne kontroly v nemocnici kazdy tyzden v posledny mesiac?neviem co mam robit,ci sa trepat k svojmu lekarovi alebo co,lebo objednal ma az o dalsie 3 tyzdne hadam dovtedy aj porodim
@kinkinga Ahoj, ano, s prehliadkou som bola velmi spokojna. Podla tych reci na MK to malo byt uplne hrozostrasne, ale je tam prijemne, personal mily, ziadne naznaky arogancie. Budova a vybavenie nie je najnovsie, ale tak, ked necakas Kempinski, tak sklamana podla mna nebudes. Uvidime, ako samotny porod. ;)
Co ja viem, prehliadky sa konaju kazdy PRVY PONDELOK V MESIACI, nie kazdy pondelok. Takze asi az 3. oktobra. Cas ostal nezmeneny.
http://www.trnavskyhlas.sk/c/2754-pripravit-sa-...
http://www.trnavskyhlas.sk/c/2764-buduce-mamick...
K tym prehliadkam Ti nic neporadim, pre mna je to tiez novinka, budem sa musiet na poradni opytat svojho lekara, ci o niecom takom vie...
@kinkinga 😀 Myslim, ze na to trosku prihliadaju, ale ked nie je miesto, tak si nevyberies... Kamoska rodila na zaciatku tohto roka, mala zaplatenu tu priplatkovu izbu. Bolo vela mamiciek, tak k nej supli nejaku, ani nebola ciganka, ale ze sa pos.avala a po.tavala, ani sa neunuvala sama sa vyprazdnit na wc. Ze jej to tam smrdelo a uz sa nemohla dockat, kedy ju pustia domov.
Treba mysliet pozitivne a budes mat iba mile zlate mamicky na izbe. 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
haloooo to fakt nikto nevie?