Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať, keď chceme aby bol priateľ pri pôrode malo sa to vybavovať skôr? Lebo zajtra má už príjmu do nemocnice a mne to nejako ani nenapadlo, že sa na to mam pýtať doktora 🙄 neviete ako to chodí? Či je to v každej nemocnici inak? Ja budem rodiť v Košiciach v Starej nemocnici na Rastislavovej, ak by mala nejaká z vás skúsenosť tak by som bola rada. Ďakujem.
@anorev123 ahoj, ja som rodila v novej a tam mohol byť so mnou manžel od začiatku, pokiaľ sa ešte prechádzam a tak.
A v starej rodila kamoška, a tam mohla mať manžela až keď išla už tlačiť, na "vzdycharni" byť nemohol.
Ale to bolo pred dvoma rokmi, možno sa to už zmenilo.
Keď pôjdeš na príjem, tak sa spýtaj sestriciek
@anorev123 dopredu vybavovať nepotrebuješ, snáď oznámiť pri príjme, môže byť iba pri pôrode, ako vyššie spomenuté na vzdychárni nie, tak si len ustráž, aby si ho stihla zavolať 🙂 čo som tam bola ja, tak ženy hneď po pôrode ležali ešte 2 hodiny na tej vzdychárni, priniesli im dieťa a partner tam bol s nimi (ale až po pôrode)
Ďakujem za všetky napísané skúsenosti 😊 a neviete ešte náhodou či sa to tam platí? Lebo na internete jedna stránka píše, že nie druhá zas, že áno a aj v nemocnici na nástenke píšu, že je to spoplatnené. Ja len aby sme sa vedeli pripraviť 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@anorev123 tuším sa to zapisuje aj v tehu knižke aj potom oznamuješ