Ahojte...chcela som sa opytat ci ma niektora zienka skusenost s tym ze jej vyvolali porod na poziadanie v Bardejovskej nemocnici...ci je to vobec mozne??..prosim nechajte si blbe pripomienky...dakujem
za peniaze sa uz da dneska vsetko. O pripadnych problemoch a rizkach takehoto vyvolavania asi nechces pocut, evidentne mas ine priority 😖
vyvolaju iba pokial na to bude dovod,ak si to chces vyvolat sama,tak zdvihni nieco tazke alebo rob vsetky mozne triky aby sa to spustilo. Ale vyvolavat ak neprenasas je blbost. Odtrpis to. Nestoji to za tu bolest,co nastupi po umelom vyvolani.
tak veru, mala som vyvolany porod, indikovany. bolo to sice pomerne rychle, ale tie bolesti pocas a problemy potom neprajem nikomu. davala som sa dokopy 3 mesiace a jeden z dosledkov pocitujem dodnes. odradilo ma to od druheho dietata.
Ches mat prve babo roka 2015? No myslim, ze na Silvestra staci "ukecat" sluzbukonajuceho doktora. Ak ma radsej svoju penazenku ako svoje povolanie, urcite sa "ukecat" da. Ci je toto blba pripomienka, posudit neviem, necham to na teba, ale nemohla som inac...
@00iva00
Ahojte...chcela som sa opytat ci ma niektora zienka skusenost s tym ze jej vyvolali porod na poziadanie v Bardejovskej nemocnici...ci je to vobec mozne??..prosim nechajte si blbe pripomienky...dakujem
a co cakate, ake pripomienky na blbu otazku?
Ja som mala vyvolávaný pôrod v BJ , nie na požiadanie ale z dôvodu prenášania...je bolestivejší než spontánny, ale tiež nie je istota že sa ho podarí vyvolať. Mne ho vyvolávali týždeň, injekcie, tabletky, infúzia,.... Ak nie si v termíne a chcela by si rodiť na počkanie je dosť nízka pravdepodobnosť že to vyjde.... Ja som na vyvolanie pila tonik, robila drepy, veľa chodila a nepomáhalo, neodporúčam domácke recepty na vyvolanie pôrodu je tam vysoké riziko, ktoré môže ohroziť teba aj bábatko....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
šicko še dá,ket še chce 😀 ..ale teraz vážne,záleží od okolností,od lekára...a vieš o tom,že vyvolávaný pôrod vraj o dosť viac bolí ako spontánny? škoda,že zadávaš otázku,bola by to celkom dobrá diskusia....