Je lepšie v pôrodnici v Trenčíne alebo v Bánovciach?

zuzuv4
27. máj 2014

kde je lepsie rodit v Trenčíne alebo v Banovciach

renca910
27. máj 2014

trencianska porodnica zevraj najlepsia na SK

milota164
27. máj 2014

toto je strasne individualne. Na kazdu porodnicu dostanes aj dobre aj zle referencie . Treba sa hlavne vnutorne pripravit na to , ze nejdes do hotela ale do porodnice a potom sa to da mozno lepsie zvladnut. Osobnu skusenost nemam s tymito porodnicami ale poznam baby , ktore tam rodili a v oboch boli spokojne 🙂

terez24
27. máj 2014

@renca910 a ja som pocula od jedneho porodnika, ze nie je 🙂 a ten nejaky zvaz gznekologov a porodnikov a od tychto vysledkov distancoval. Tak teraz komu verit, ze? 😀

cookieminorel
28. máj 2014

Ja som rodila v BN a musim povedat,ze v porodnici super pristup a novorodenecke oddelenie som nebola az taka spokojna, bola som prvorodicka a tak som sa vela pytala sestriciek ohladne starostlivosti o babo a ked som robila to co mi poradila jedna sestricka druha sa ma opytala preco to tak robim,ze to nie je spravne takze to bolo pre mna dost stresujuce,pretoze ako kazda mama aj ja som sa chcela o svoje dievcatko postarat co najlepsie, ale zvladli sme to a aj s tymi sestrickami sme sa nakoniec dohodli 🙂

kubacik
29. máj 2014

Tak ja som rodila aj v Tn aj v Bn nevidím ziaden rozdiel podľa mna je to úplne jedno kde rodis teda aspom ja som mala take porody že som už prišla s bolesťami a išlo sa rodiť no len v novorodeneckom vydim rozdiel lepší prístup bol v bn v tn boli sestričky strasne protivne tak to je moja skusenost ale hovorim to je kazdeho názor

kocurcek
29. máj 2014

Ja som rodila obe deti v BN....bola som aj s komplikáciami v tehotenstve na gynekológii...odporúčam určite...sestričky na gynekológii príjemné, milé, takisto aj na novorodeneckom...myslím, že jedna je tam prísnejšia, ale nie je to zase žiadna sekera, ja som bola spokojná....čo sa týka dr. to netuším, ako som porodila, tak sa dosť dr. pomenilo, aj primár...ale ja sa na nič sťažovať nemôžem.

syrik
29. máj 2014

Ja som rodila V Bn,pri druhom som povedala, že pôjdem do Tn.Ale počúvam, že tam nie je veľký rozdiel. Najmä, čo sa týka novorodeneckého. Osobne by som sa ešte pred pôrodom skontaktovala s nejakou laktacnou poradkyňou, lebo s problémami pri kojeni Ti nepomôže nik.A to,že jedna sestricka povie to,druhá Tá za to zdzube, som zažila aj ja.

popri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre