Je lepšie rodiť v Nitre alebo v Leviciach?

kojzarik
21. aug 2013

ahojte neviem sa rozhodnut kam mam ist rodit viem ze je to este daleko ale rada by som vedela kde je prijemnejsi personal , a pristup k rodickam a babatka , vopred dakujem za akukolvek odpoved .

lili235111
21. aug 2013

ja som tiez mala tuto dilemu a vymyslala som ze chcem ist do LV nakoniec somnou nic nerobili iba ked som si vypytala,zanedbali moju starostlivost a skoro som umrela aj ja aj dcerka.Dokonca mi podali cipky na zastavenie bolesti,ktore neboli ani vhodne pre tehotne.Na oddeleni bola spina a smrad,podpisala som reverz a hned isla na prijem do NR,personal je mily,prijemny samozrejme vsade sa najde jedna striga 😀 ale ja NR odporucam

tomik2
21. aug 2013

ja som rodila 2x v Lv a teda spina a smrad tu zdaleka nikde neboli,viem to porovnat aj s Nr kedze som lezala aj tam 😝
aj co sa tyka personalu: u nas ( v LV) o dost milsi a privetivejsi 😎

barcelona94901
21. aug 2013

suhlasim s @tomik2
,ja skusenosť s LV nemám ,
ale s NR otrasnuuu ,práve tam som zažila spomínané strigy a to do slova ,aj boj o život
čiže čo príspevok,to iná skusenosť

marianka3
21. aug 2013

Ja odporúčam LV, príjemný a ochotný personál a to som si odtrpela pretože pri pôrode som stratila veľa krvi a prvé 2 dni po pôrode ma museli všade odprevádzať + ležala som aj na rizikovom a tam bol veľmi príjemný personál, bol poriadok na oddelení, strava ako nemocničná, nemôžeš očakávať kačacie hody, sme na SK 😅 Jednoznačne by som tam išla znovu rodiť.

katkas1
21. aug 2013

ja som dceru rodila v nr a nikdy viac by som tam nesla, vdaka uzasnemu dr som skoro prisla o maternicu a absolutne ziadna starostlivost ako prvorodicka a nikto o mna ani nezakopol, takze niiiiiiiiiikdy v zivote ani keby som mala rodit este 10x

3kolka
21. aug 2013

Ja som rodila 2x v NR a nemôžem sa sťažovať na personál a ani na prístup ku mne.....keby mám rodiť tretí krát tak idem zase tam...aj kamoška vymenila LV za NR...

heidi123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre