ahojte neviem sa rozhodnut kam mam ist rodit viem ze je to este daleko ale rada by som vedela kde je prijemnejsi personal , a pristup k rodickam a babatka , vopred dakujem za akukolvek odpoved .
ja som rodila 2x v Lv a teda spina a smrad tu zdaleka nikde neboli,viem to porovnat aj s Nr kedze som lezala aj tam 😝
aj co sa tyka personalu: u nas ( v LV) o dost milsi a privetivejsi 😎
suhlasim s @tomik2
,ja skusenosť s LV nemám ,
ale s NR otrasnuuu ,práve tam som zažila spomínané strigy a to do slova ,aj boj o život
čiže čo príspevok,to iná skusenosť
Ja odporúčam LV, príjemný a ochotný personál a to som si odtrpela pretože pri pôrode som stratila veľa krvi a prvé 2 dni po pôrode ma museli všade odprevádzať + ležala som aj na rizikovom a tam bol veľmi príjemný personál, bol poriadok na oddelení, strava ako nemocničná, nemôžeš očakávať kačacie hody, sme na SK 😅 Jednoznačne by som tam išla znovu rodiť.
ja som dceru rodila v nr a nikdy viac by som tam nesla, vdaka uzasnemu dr som skoro prisla o maternicu a absolutne ziadna starostlivost ako prvorodicka a nikto o mna ani nezakopol, takze niiiiiiiiiikdy v zivote ani keby som mala rodit este 10x
Ja som rodila 2x v NR a nemôžem sa sťažovať na personál a ani na prístup ku mne.....keby mám rodiť tretí krát tak idem zase tam...aj kamoška vymenila LV za NR...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som tiez mala tuto dilemu a vymyslala som ze chcem ist do LV nakoniec somnou nic nerobili iba ked som si vypytala,zanedbali moju starostlivost a skoro som umrela aj ja aj dcerka.Dokonca mi podali cipky na zastavenie bolesti,ktore neboli ani vhodne pre tehotne.Na oddeleni bola spina a smrad,podpisala som reverz a hned isla na prijem do NR,personal je mily,prijemny samozrejme vsade sa najde jedna striga 😀 ale ja NR odporucam