Baby, ktorú pôrodnicu mám zvoliť? v LV alebo v NR??
Vaše skúsenosti, alebo čo ste počuli? Som prvordička, takže poraďte prosím.... 🙂
Ď.
Prveho som rodila v Nr,druhe budem v Lv,takze svoje skusenosti ci porovnanie viem dat v aprili🙂
mám otázku ale ked je žena doma a chytí ju porod tak asi do tej čo je bliššie nie ??
TO
Ja som bola v Nr uplne spokojna 🙂
Cicak a kedy si rodila?
no ja som prve rodila v Nr,porod nebol zly az na jednu super sprostu sestricku,po porode som bola 2-tyzdne s malou v nemocnici lebo mala silnu zltacku a dalo sa tiez na jednu kravu,ale tie sa najdu vsade.To bolu 14 rok.do zadu,tak urcite sa kde co pomenilo,Druhe som rodila v Leviciach,lebo vtedy sa v Nr nerodilo,lebo rekonstruovali,porod bol horsi kedze mi vyvolavali,pri porode mila sestricka aj doktorka,izby v horsom stava ako v Nr,ale ja som mala stastie na izbe sme boli iba dve a dokonca sme mali na izbe telku,nemocnicu sme tam ledva nasli to ako na vyhnalove.Sestricky boli mile ale ked ze pochadzam s poza Nr na navstevy kazdy den to bolo dost daleko,tiez som bola tyzden.U mna Nr,uz len skrz tu vzdialenost,dokonca ked som bola v Leviciach jednej sestricke padlo babatko na zem,nastastie sa nic nestalo,ale deti su neni handry.
@kvetinkaz tak ja som rodila v Nitre pred dvomi rokmi a o mesiac tam idem rodiť znovu. mala som akútnu sekciu, aj na gynekológii aj na novorodeneckom boli sestričky milé, je tam lepšie vybavenie pre bábätko v prípade komplikácii, krajšie a modernejšie vybavené izby takže ja nerozmýšlam o zmene 🙂
Ja som rodila teraz v lete v Leviciach a musim povedat, ze som bola spokojna. Ale porovnat to neviem.
ja som tiez rodila v Nitre a bola som spokojna ...potom sme lezali v LV a nic moc 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mám stejný problém, zatím nejsem rozhodnutá, tak jsem zvědavá, co ti kdo odpoví🙂) Žiju v Nitře, co jsem zatím slyšela o nitranské porodnici, tak za mě rozhodně Levice, mám kolem sebe maminky, co rodili jednou v NR a už potom radši do NZ nebo právě LV.. 🙂 Jde o to, jak si představuješ porod a jak poporodní péči...