Dobrý večer prajem 🙂
Chcela by som sa opýtať či ste niekto v blízkej minulosti nerodili v pôrodnici v Galante alebo v Nitre.
Chcela by som vedieť aké to tam je...nie z hľadiska vybavenia ale skôr hľadiska personálu (pôrodný lekár/ka,sestričky)...
Vopred Vám ďakujem 🙂
Rodila som v Galante,v podstate si nestazujem,lekara som mala vopred dohodnuteho.Nemala by som problem ist tam rodit opat.
Prvé dieťa - Garanta, druhé dieťa - Nitra...v pohode obidve, ale kebyze si nám vybrať tak Nitra...
V Nz 😉
Ja som rodila pred dvomi tyzdnami v GA aj prve dietatko som tam rodila a bola som velmi spokojna mily, ochotny personal. Mala som sice svoju Dr., ale aj pristup ostatnych lekarov a ostatneho zdrav. personaku bol vyborny. Vybavenie oddelenia je v pohode si myslim a super je; ze navsteva moze vidiet novorodeniatko v NR to je myslim zakazane...
@trish31 ahojky ja sa tiez chystam do galanty tak dufam ze to nebude prepadak ale chcela by som sa ta opytat ze u koho si rodila a ako sa vybavuje to aby som mala doktora dohodnuteho vopred?vopred ti dakujem za odpoved
@silvia1992 ja som mala MUDr.Havraneka a som jeho pacientka takze som mu len povedala,ze ho chcem pri porode a ci bude ochotny 🙂 Blizsie info do IP kludne mi napis ak chces
Ty mas koho lekara?Lebo podla toho co tu citam a viem tak vsetci lekari tak funguju ze pridu k svojim pacientkam k porodu,ale napriklad tu bolo spominane ze ani nemusis byt ich pacientka a pridu,len sa s nimi treba dohodnut vopred lebo nie kazdy tak funguje,zavisi od poctu pacientiek atd.
V Galante to funguje tak,ze nemusis byt ich pacientka a dojdu,ak sa s nimi dohodnete...pod dohodou Vam znacbe daju na javo,ze ide o "financny prispevok" co robi cca dvestopatdesiat eur...potom je kazdy mily 😀 a rodili ste niekto v Galante kto nemal zaplateneho lekara?
trish31 to bola len cena,o ktorej som bola imformovana od jednej co rodila teraz v GA. Nehovorim,ze vsade to je rovnake...A nehovorim,ze ma dojst zadarmo len si myslim,ze je to prehnane a podla jeho naplne prace,ak ma sluzbu by to mal urobit s tou prijemnou naladou a milostou zadarmo lebo je v praci a nie len vtedy,ak mu niekto da peniaze,on je za to plateny.
@xixixi69 ved ty mu nemusis dat peniaze ak ma sluzbu.Kludne mu povedz ze mal sluzbu a teda peniaze navyse mu nedas 😉 K tej prijemnej nalade,vies kazdy je len clovek a ani lekari nie su nadprirodzene bytosti s usmevom na perach kontinualne aj pocas spanku.Je to velmi narocna praca a ked mu prides ako 6 rodicka pocas noci/dna,tak ja sa necudujem ze aj lekar ma toho dost a nie je vecne vysmiaty od ucha k uchu.
Ta suma podla mna prehnana nie je -ak lekara zavolas mimo jeho pracovnej doby.V inych statoch su sumy ovela,ovela vyssie
@xixixi69 ahoj, tento rok som rodila v nitre a bola som spokojna. a tiez som mala strach kvoli roznym hodnoteniam na nete... Lekara som nevybavovala a v podstate som lekara pocas porodu ani nevidela. Cely cas so mnou bola porodna asistentka, ktora bola uplne ze najlepsia 🙂 pristup sestriciek na sestonedeli a z novorodeneckeho uplne super. Zelam dobry vyber porodnice 🙂
@xixixi69 ja som rodila aj v GA aj v NR, v ani jednom pripade som nemala zazmluvneného lekára, nikomu som nič neplatila, a bola som uplne spokojna. no este raz rodiť, tak skôr v GA, tam mi viac vecí vyhovovalo, no prístup personálu bol super v oboch nemocniciach, až na pár osôb, no tie sa nájdu všade 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
pred 7 týždňami som rodila v nitre. odporúčam. šla by som tam znova. personál na gynekologii, pôrodných sálach i šestonedelí je skvelý. aj sestry, aj lekári. na gynde som pred pôrodom ležala jeden a pol mesiaca, tak som mala možnosť ich spoznať a pochvalný mail som potom písala aj hlavnej sestre. skutočne personál na úrovni, aj po odbornej, aj osobnostnej stránke