Je lepší MUDr. Hartel či MUDr. Paučin?

sofia1129
26. aug 2013

kočky prosím vas poradte- ktorý je lepsí Hartel alebo Paučin? Kolko sa u ktorého platí, čakacie doby a prístup k pacientke, riešenie problemov. skúsenosti v praxi. Počula som že niektorý z nich odmieta umele opolodnenie.Mam nejake zdravotne problemy a v buducnosti by som chcela aby bolo moje babo v dobrých rukách, neviem sa rozhodnut ku komu je lepšie ist - prosím o rady dakujem za odpvoede

alena0305
26. aug 2013

@sofia1129 Ja chodím k Hartelovi - a som spokojná. Ja som mala obidve rizikové tehotenstvá. Pri prvom som musela ležať od polovice a pri druhom mi slabli prietoky - on mi na to prišiel hneď na začiatku - v 34t. -hneď som musela do nemocnice - aj keď "pre istotu - na 2-3dni. Odtiaľ ma už nepustili a malá sa musela narodiť v 36. t. - takže keby som chodila ku štátnemu lekárovi a mala posledný ultrazvuk v 30.t. - zle by to dopadlo. Pri oboch som mala sono 1x do mesiaca. On je taký opatrný - a keď je problém - dá PNku aj od začiatku. Bežne sa platí ročná karta 50 eur a tehotenská 200 alebo 250eur - už si to nepamätám. A ku koncu tehotenstva sa dá k nemu chodiť na monitor - nemusíš do nemocnice. Toho druhého lekára nepoznám.

anicka87
26. aug 2013

@sofia1129 Ahoj, ja chodim k Paucinovi. Tam sa neplati, len za fotky baba v tehu som tusim 5 eciek platila a monitory som si platila 7 eur, lebo sa mi nechcelo cakat v nemocnici v rade a este v 20tt som dala 30 eciek za zaznam morfologickeho sona /cca 45 minut/ na USB /meranie babatka a tak/. Zatial som spokojna, ale je pravda ze lekar sa prejavi az v kritickych situaciach aky je, takze tuto skusenost zatial nemam. Pocula som aj dobre ale aj zle recenzie v tomto smere na neho. Co sa tyka cakania, tak to je dost bieda... Aj ked som bola v tehu objednana napr. na 9tu bezne som prisla na rad az okolopol 11tej, ale to mas asi vsade tak. Ambulanciu ma peknu, vybavenu, sestricka je velmi prijemna aj on je v pohode.
Co sa Hartela tyka, tak toho mala kamoska a tam sa teda nacakas... A plati sa u neho vsetko. No ona nebola velmi spokojna ani s pristupom, vsetko hrr hrr, jak na pase, nestihacky lebo ma velmi vela pacientiek, samozrejme nespochybnujem jeho profesionalitu, len ze ma toho ozaj vela. ale to mam len sprostredkovane info o nom, takze to neviem posudit.

cherry1981
26. aug 2013

@sofia1129 Ja som bola aj u jedneho aj u druheho a s ani jednym som nebola spokojna a to som ku nim dochadzala z PD kedze boli velmi vychvalovany, ale ja som mala velmi tazke zdravotne problemy a dobreho lekara spoznas ked mas problem a treba ho riesit a ani jeden toho nebol schopny, uz viac keby si sa chcela rozhodovat by som Ti odporucila Hartela, ale ani to nieje ziadna vyhra., ale lepsie ako Paucin 😉

sofia1129
autor
27. aug 2013

dakujem kocky 🙂
Ak bud ešte prípadne ohlasy na panov doktorov budem rada- dakujem

fila1985
16. sep 2013

Hartel je výborný doktor nič nezanedba . Jediná vec mi vadí že sa tam dlho čaká a sestricky na recepcii sa správajú tiež nič moc ale na poradni sú veľmi milé .

klaricka88
18. sep 2013

@sofia1129 aj ja som pocula na obidvoch len same dobre ohlasy - ale! ked som sa chcela prihlasit po prestahovani z BA sa k Hartelovi, tak ma sokovali ceny, ktore su pre mna dost vysoke a v cakarni hlava na hlave. a paucin ma nezobral pre naplneny stav, kvoli velkemu poctu tehotnych. takze cakam, kym sa mu uvolni miesto. Este chvalili Cubonovu, no ta ma ambulanciu az v Cadci a to sa mi nechce zakazdym behat tak daleko. 😖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre