Hľadám si gynekológa - pôrodníka v BA.

kittyna5
11. mar 2020

Ahojte, uvažujem o zmene môjho gynekológa, nakoľko sa mi nejak prestáva páčiť jeho prístup. Nič nevysvetlí, je ticho, keď sa pýtam odpovedá áno /nie. Som momentálne tehotná a chcela by som už takého, čo by ma potom aj odrodil. Najlepšie by bolo, keby rodil na Antolskej, ambulanciu môže mať hoci kde. Viete mi niekoho prosím odporučiť? S kým ste boli spokojné? Chcela by som takého, ktorý mi vysvetlí keď budem chcieť vedieť niečo, ktorý ma vypočuje a poradí, poprípade sa s ním dá dohodnúť aj forma pôrodu (cisársky).

Ďakujem za rady 🙂

darci17
11. mar 2020

@kittyna5 ahoj, nepracuje na antolskej, ja som bola spokojná s dr. Cunderlikom. Kramáre a ambulanciu má v horskom parku

marci77
11. mar 2020

napriklad Dr.Rozemberg
alebo Dr.Dlhopolcek, ten ordinuje aj v sukromnej ambulancii na antolskej a da sa potom aj zazmluvnit
http://www.prvazenska.sk/o-nas
skuste ist do skupinky Porodnica Antolska Bratislava a tam vam dievcata presne poradia, kedy presne ordinuje

renatka1985
11. mar 2020

MUDr. Roman Žáčok - rodí u Kocha aj na Antolskej. Ja som veľmi spokojná.

kittyna5
autor
11. mar 2020

@renatka1985 super ďakujem veľmi pekne 😊

kittyna5
autor
11. mar 2020

@marci77 ďakujem pekne za radu 😊 pozriem

sonnenshein
14. mar 2020

@kittyna5 Ja som na tom bola podobne, a som nadsena z Dlhopolceka. Uz sme si aj placli na zazmluvnenie, a aj poporodne navstevy.

13riska13
14. mar 2020

Ja som rodila u scholza a som nadmieru spokojná. Ak by sa nám za darilo aj druhé, isto pôjdem k nemu zas.

kittyna5
autor
15. mar 2020

@sonnenshein nemáte naňho nejaký mailový kontakt? Pretože na Antolskej kde ordinuje v tej prvej ženskej ambulancii mi vôbec nedvíhajú, tak som im písala aj mail, no ani na ten mi nezodpovedajú ☹️

sonnenshein
15. mar 2020

@kittyna5 Pisem Ti spravu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre