Hladam si gynekologa v Piestanoch, viete mi niekoho doporucit? Uvazujem nad dr,Glesom. Potrebovala by som poradit nakolko planujeme babatko, a moja gynekologicka mi uz nevyhovuje, lebo je daleko,v inom meste. Dakujem
Určite dr.Varga...má vsetky prístroje, spravi sono prsnikov, babatka - dá ti fotku...ambulanciu má v dome Kos oproti Auparku. Je vsak súkromný a musi sa u neho platit....ja tych nemocnicnych príliš nemusím....staci ked sa mesiac pred pôrodom prihlasis do nemocnice, cele tehu mozes byt u Vargu. Je veľmi milý, mlady a skutočný profesionál.
A platilo sa u neho nieco? dalo sa napriklad objednat na presny cas, ci on dal termin a bolo treba sa prisposobit?
@nikusa85 podla toho, co ti robi...určite nie za bežnú poradnu...mne robil cytologiu, sono prsnikov a maternice a vtedy to bolo za 20...za poradnu toľko neberie...v čakárni má tuším cenník a každý den do 11.30 má v čakárni aj sestricku, tak sa najprv poinformuj o cenách a potom sa rozhodni.
Ja som chodila na Robotnicku ...uz si nepamätám ako sa volal ten lekár, ale odišla som od neho...to sa fakt s Vargom neda porovnat.
@nikusa85 treba ist za nim do nemocnice a tam sa popytat, ci ta vezme..aspon tak chodili oststne holky, co ho chceli ako porodnika, moj muz sa s nim dobre pozna, takze mna toto obislo....inak neviem ci berie len tehotne, ktore ho chcu mat pri porode, alebo klasicky ako gynekologicke pacientky, naozaj neviem, snad niekto odpise...
ahoj, s panom dr. glesom som bola dohodnuta na porode s prvym synom, odrodil ma, bola som s nim spokojna, ale pocas tehotenstva aj pred nim som chodila a stale chodim p. dr. Vargovi, podla mna je skvely doktor, ten mi odrodil v bratislave druheho syna, pretoze som to chcela a bolo to super., nadherne, neda sa u neho objednavat na cas, musis prist a pockat, samozejme s tym, ze je sukromny, navsteva u neho ma stala tusim 22 e naposledy, ale to je normalne, ked ides sukromnemu.
@nikusa85 ja som chodila aj na Robotnicku aj k dr Vargovi.......ale na Robotnickej nebol vtedy este dr.Trizma a striedali sa tam dr kedze som chcela mat babinko a nedarilo sa nic so mnou nerobili tak som isla k dr.Vargovi!!! Je sice velmi dobry odbornik ale ma toho strasne vela a ta stara sestricka sa tam vobec nehodi....je tam len 2 hodiny a aj to len klebeti....vela krat musel mooj muz ist kupit dr papier alebo bloky....kvoli tomu objednaniu sa tam baby hadali a aj ked som sa objednala musela som cakat niekedy aj 2 hodiny......ale ako hovorim je dobry odbornik ale treba mu hlavne sestricku taka co mu bude vsetko riadit a nie ze tam bude len 2 hodiny,lebo potom je na neho toho strasne vela ....ja som u neho za kazdy ultrazvuk platila 10eur ....teraz uz k nemu nechodim,nasla som si rovnako dobreho odbornika no mimo PN 🙂 dufam ze ma tu nikto nezbije 😉 teraz cakam dvojicky 🙂
@pancuska no to je pravda s tou sestrickou...je to take divne, že sedí s pacientkami v čakárni...preto ja chodím az okolo 14.00, vtedy tam nie je sestricka a je tam menej bab... Ale raz sa mi stalo, že tam bolo viac chlapov ako žien 🙂... Varga je fakt super super lekár a clovek...nám sa dlho nedarilo a jediný on mi pomohol...nikde so mnou nic nerobili...a dokonca ked som mala menšie krvácanie cez tehu, tak som mu zavolala - bola sobota a on ochotne prisiel z domu do ambulancie, aby som za ním došla a prehliadol ma.
@nikusa85 ak ti mozem napisat na dr.Kolkovu,moja dobra kamaratka k nej zacala chodit a strasne jej pomohla,hovorila ze ma aj dobre vybavenie v ordinacii a bola s nou velmi velmi spokojna takze ja by som volila dr.Kolkovu!!! dr. Varga mi tie ceny daval aj len tak mimo cennika a u Kolkovej neplatis je to cez poistovnu......vyskusaj ist k nej a ak nebudes spokojna kludne mozes ist potom k Vargovi lebo aj mna zobral bez toho aby som bola u neho zahlasena!!
kočky a nedava tie ceny haj buj ten Varga? trocha ma odradza ze za vsetko treba platit kedze nema zmluvu s poistovnami
ahojte, chcem sa spytat. ked chcem zmenit doktora musim si ja zobrat kartu, alebo si o nu poziada novy doktor? chcem skusit dr.Vargu.
@nika2 ahoj.....ja ked som k nemu zacala chodit tak si kartu ani nepytal,ani nic podobne lebo ze on je sukromny a on to nepotrebuje.... potom mi povedal ze musim byt zahlasena aj u statneho aby som si vykony v nemocnici a podobne nemusle platit sama,tak ja neviem ale mne to vtedy povedal tak.....
@nika2 uz nie,naposledy som tam bola pred rokom!! nasla som si rovnako dobreho odbornika v TN a tam ani neplatim ,len za jednodnovy chirurgiu ako je napriklad laparoskopia..... ale k dr.Vargovi mozes ist aj ked mas len nejaky problem ,on ta zoberie..... len sa u neho dost plati!! ja som musela chodit niekedy aj 2 krat za tyzden a raz som platila 10€ raz 7€ a raz 12€ a bolo to dost,ako nie som lakoma ale vedela som si tie peniaze aj inak predstavit!! a aj ked je velmi dobry odbornik,rozhodla som sa odist lebo sa mi nepacilo ze som tam cakala aj 2 hodiny a sestricku ma len na par hodin taku staru zvedavu pani.... 🙂 ale ked potrebujes vyriesit len nejaky nevelky problem tak k nemu chod!! 😉 ja ta v ziadnom pripade nechcem odhovarat,musis vyskusat 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikusa85 ja som mala glesa ako porodníka, vopred zajednaného, takze som k nemu chodila v tehotenstve na vysetrenia, ja som bola velmi spokojna.. samozrejme su aj opacne pripady, sto ludi, sto chuti...ale ci ma aj ordinaciu, kde k nemu chodia jeho pacientky neviem...inak chodim na robotnicku ulicu k dr. trizmovi, a som spokojná..vlastne od porodu som tam nebola, takze dufam ze tam stale je 🙂