Ahojte mamičky.. potrebujem poradiť dobrého gynekológa v Novom Meste nad Váhom.. momentálne chodím na Starú Turú :-/ a teda presvedčila som sa aj ja,že sťažnosti na ňu sú opodstatnené..som v 4 mesiaci a o malom poriadne nič neviem,keď sa opýtam tak mi ešte aj ironicky odpovedá.. :-/ že čo vlastne chcem.. no katastrofa!! ☹ prosím vás mamičky, poraďte mi niekoho normálneho a príjemného nech už do tretice nájdem dobrého doktora!!
Ďakujem 🙂
Ja si tiez myslim, ze v tomto okoli jedine on....ale on je v Cachticiach
No neviem, ci je Kovac az taka vyhra..kamoska ku nemu chodila, v tehu jej zistil nejake problemy a ze pockaju a uvidia..kamoska si zohnala vysetrenie v nemocnici, tam jej hned nasadili liecbu, ze tam nie je na co cakat, ak nechce potratit...a ked isla ku nemu na dalsiu poradnu, tak jej spokojny zahlasil, ze je vsetko ok...a ze stacilo pockat..tak hned od neho brala aj kartu prec...
@emily76 mozno nie je...ale kto iny v okoli?...myslim, ze s tych, co tu su, tak je lepsi... mne napriklad velakrat dobre poradil, resp. odporucil nasledne ineho lekara, ked nieco specificke som potrebovala...
@detskeoblecko TRENCIN
@edit31 aj tebe - jednoznacne Trencin a Jankovsky
je nas tam uz moc, dobre, ale ten pristup je o uplne inom....
v Meste je inak vraj najlepsi Durdik - tiez som k nemu chodila, kym som nepochopila ze tadial cesta naozaj nevedie...
takze --- z Turej Ti ide priamy spoj, hold, co narobis.... 🙂
@kaktusik007 s tym teda suhlasim, ze jedine Trencin..aj ked...kamoska je tehotna v 40tke a v 7mom mesiaci, ma nejake problemy, ktore on zrovna trosku zanedbal...ked musela lezat v nemocnici, tak sa divili, ze jej nejake vysetrenie neurobil..a ze ju neberie ako rizikovu, ked je...to je podla mna tazko uz dnes s lekarmi v nasom okoli....
Jankovsky ma velmi vela pacientiek a tak sa im uz tak osobne nevenuje...
Durdik?...ano, ale ten uz neberie dalsie pacientky...vraj...
@detskeoblecko no vdaka bohu ze durdik uz nikoho neberie.... ja ho posluchat pocas mojho prveho tehu tak najstarsi tu nie je a v konecnom dosledku mladsi teiz nie - ma chcel poslat okamzite ako zistil ze som tehu na interupciu.... ja na neho pekneho slova ani nepoviem do konca zivota....
@kaktusik007 🙂)))
no vidite.. a asi o tom to je.. kym nemame problemy, tak je kazdy dobry.. ale akonahle sa cosi stane, tak sa spozna, kto je fakt dobry.. clovek by mal mat istotu, ze sa lekar o neho vie postarat..a nie ist so strachom, ci cosi nepo..... ☹
Suhlasim s kaktusik007 v Meste by som nesla ani jednemu gynekologovi ,tiež chodim Jankovskemu ma toho vela ale je to najlepsia volba podla mna .
ja som chodila k Duríkovi a mala som pozitívny test na toxoplazmozu a on mi to ani NEOZNAMIL ani s tým nič nerobil!!!!!!!!!!!!! zhodou náhod som prešla do Tr. Teplíc ku gynekologičke a tá potom všetko riešila... fakt sa obráť radšej na TN
bola som na tom podobne, chodila som na ST, mala som aj zdravotne problemiky (vdaka nim a absencii svojej doktorky som pochodila skoro vsetkych gynekologov v NM - ani jednemu by som sa nezverila)...potom som ostala v druhom stave a pani doktorka na ST nemala ani najmensi zaujem mi odpovedat na zakladne otazky...som zobrala kartu a svoju gynekologicku-porodnicku mam teraz v TT, 100% spokojnost (od sestriciek az po doktorku, su ochotne, pamataju si, volaju, ked nieco atd)
Ďakujem,že ste sa podelili so skúsenosťami a názormi 🙂 toto je ozaj hrozné..vybrať si doktora a hlavne keď mám taký krásny a vážny dôvod 😉 .. hrozne som nešťastná,že som si dieťatko nemohla ani pozrieť,ani srdiečko vypočuť ☹ od tej poslednej prehliadky furt musím na to myslieť..v pondelok mám ísť na tie genetické testy a potom mám poradňu až 5.11., čiže mesiac žiadna kontrola,to bude viac ako 2 mesiace čo nebudem mať vôbec šajn ako na tom sme,od 10 týždňa neviem ani kolko sme narástli..5.11. budem 20 týždeň.. dovtedy musím nájsť nejakého doktora čo bude robiť všetko ako má a bude brať ohľad na moje pocity ako budúcej mamičky.. 🙂
chcela by som vyskúšať Dr. Kováča..neviem no.. počula som aj pozitívne aj negatívne názory..emily76 máš pravdu,kým je žena v poriadku,tak je každý lekár v poriadku a až pri problémoch sa skutočne ukážu jeho kvality!!
lelusab - presne tak,ona si pacientky vybavuje ako na bežiacom páse,rýchlo,rýchlo.. ja som sa jej pýtala ešte na začiatku pri prvých krvných testoch,keďže mi ona nič sama nepovedala, že či je všetko v poriadku a ona hnusne,ironicky,že: "samozrejme,že je všetko v poriadku,keby nebolo,tak vám to asi povie,nie?" no ako prístup ohromný.. :-/
Baby vela zdravia hlavne 😉 a mne držte palce 😀
@edit31 vidis, ja som u nej teda uz davno nebola na preventivnej, ale ked som mala problem otehotniet, posielala ma na vysetrenia, ked som otehotnela s dvojickami, tak bola fakt super... neviem, ci som mala stastie, ale ja osobne sa na nu stazovat nemozem. Dokonca ked dostala nejake vysledky, tak mi volala sama od seba, ze mam ku nej prist 😉 drzim palce, nech si uzivas pekne a bezproblemove tehotenstvo. 😉
Ahojte babeny!jednoznacne jankovsky,ma ich vela ale je to PAN DOKTOR!ja som od kovaca odisla s velkymi problemami a to som ani nevedela s akymi.sla som jankovskemu.bez problemov ma zobral.ked mi vsetko vysvetlic co sa deje tak som sla s placom domov.teraz chodim kazdeho pol roka na kontrolu a vzdy sa bojim co mi je.nie som jediny pripad co poznam od kovaca s tym ze zanedbal.to uz nie je lekar.vsetko tam riadia jeho jezibaby.....
Ahojte dievčatá, tiež potrebujem poradit s vyberom gynekologa v NM, nedavno som sa pristahovala do tejto oblasti a zaregistrovala som sa na staru turu k dr. oravcovej ale pristup o ničom, sestrička do telefonu neprijemna, neochotná tak som sa rozhodla ze tam ani nepojdem už. O doktoroch v NM nečitam nič dobré ale všimla som si ze v NM ordinuje aj gynekologička nejaká Kouřilová Irena-máte s nou niekto skúsenost prosím ?????
@emily76 ahoj 🙂 tak to si ma prekvapila, myslím, že si prvá ktorá je spokojná..teda o ktorej viem,zatial nič pozitívne,len teda sťažujú sa často aj na sestričku na ktorú ja zase nemôžem povedať krivého slova,len tá doktorka.. ja teda neviem čím to je,ale naozaj je akási odmeraná na mňa..či je to mojím vekom alebo čo.. už aby ma poslala do toho TN na sono.. 🙂 nech z toho nášho drobca aj niečo konečne mám 🙂 uvidím aká bude teraz v poradni,ale ak bude zlá tak sa popýtam v tom TN na toho MUDr. Jankovského..
@edit31 drzim palce 😉 a vsade je cosi, vsetkym ludom nevyhovies. Urcite najdes niekoho, komu sa ani u Jankovskeho nepacilo.... stastie je, ze si mozeme dr vybrat a nie ako kedysi chodit tam, kam patris podla obvodu. clovek musi citit, ze dr robi pre neho vsetko, co je v jeho silach a neberie ho ako ciarku na hlasenie do poistovne.. 🙂
Ahojte zienky, mate niektora skusenost aj s touto lekarkou ?
http://www.janegyn.sk/
Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@edit31 ahoj, neskusala si MUDr. Kováča?