Ahojte,mohly by ste my prosim poradit nejakeho slovenskeho alebo ceskeho deckeho doktora ci doktorku?surne hladam pre moju dcerku ktora ma tyzden..nejakeho co ma volne a bere aj bez objednavky.dakuje.
Ehm, detsky nie decky
@lenkaaaaaaaa88 Trnava?? Košice?? Poprad? Bratislava??
@lenkaaaaaaaa88 Detský....ved lekára si mala mať predsa dohodnutého ešte pred pôrodom...
@lenkaaaaaaaa88 a akeho lekara si nahlasovala v porodnici? Jeho meno je pre teba zavazne na najblizsi polrok....
A ako spravne dievcata polozili otazku - kde? Cechy alebo Slovensko? To mas vcelku siroky rozptyl.....
@erickatt prepacte..zabudla som dodat ze vo Viedni🙂ak by ste o niekom.vedeli tak by ste moc pomohly😉
@lenkaaaaaaaa88 "pomohli" a co si to neriesila skor? Ci tvoja nemcina je ako slovencina? A tusim je tu skupina mamiciek z Viedne, opytaj sa tam
A problem je v tom,ze som porodila o mesiac skor a to na sk..v pondelok sa vraciame spat do Viedne a tam hned pojdem k doktorovi..v nemocnici kde som mala rodit sa ma na doktora este nepytali preto som nemala este ziadneho..myslela som si ze mam este cas..no osud to zariadil inak..
@lenkaaaaaaaa88 Ked sa pytas otazku tak nam daj viac informacii, tazko sa to co len cita, nie ze reaguje.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ehm, je ti jedno, kde na Slovensku? To budes dochadzat?