Važene mamičky mate skusenosti s gynekologmi z myjavy? ja ano a v pripade zaujmu vam rada odpoviem na vsetky otazky. Skoro som prisla o zivot ja aj moje nenarodene dieta. Preto by ste to mali brat ako varovanie...
Tiež ma to zaujíma... Napíšeš sem alebo do IP?
...pokial slecna tvrdi pravdu moze nam to tu VEREJNE ZDELIT... rozosielat pribehy postou by potrebovala len ak by mala strach zo zaloby pretoze klame a siri dezinformacie, ale to hadam len nie...
...na pravdivu informaciu nam tu zostalo nejak moc ticho...
ked si gynekolog nevsima opuchy a rapidne priberanie budis.... a ked pridete na pohotovost s tym ze vas uz az stipe pod pravym rebrovym oblukom a podla informacii od inych gynekologov mi mali merat tlak aj zobrat krv sa tak nestalo a poslali ma domov ze to nic nie je. o den nato mi v BA spravili kompletne vysetrenia kde zistili ze som mala malo plodovej vody tak som musela podstupit sekciu kedze som sa neotvarala po vyvolavacke. Myslela som ze je vsetko okey no ked mi povedali co je s malym vsetko sa zmenilo. pri porode mu praskli pluca co pediatri tvrdia ze bolo sposobene asi malom plodovej vody. To ze bol na pristrojoch a odsavali mu vzduch z pluc nie je gynekologicky problem. Gynekolog prisiel a narovinu mi povedal ze dvakrat v zivote take stastie nebyva a stacilo by prist o dva dni neskor a zit by sme nemuseli ani jeden. Tak kde bola chyba? Dalej som sa dopocula ze jednu pani "sterilizovali" a ona ostala tehotna. Ano to sa stava, ale tvrdit jej ze tam ma myomy? az do 20 tt? to sme niekde v stredoveku? to si nechceli priznat chybu?
kazdopadne je to jedno...
Je mi jasne ze v kazdej porodnici su problemy, raz je vsetko super potom zas nie. Nie vzdy je kazdy so vsetkym spokojny. kazdopadne kazdej z vas prajem, aby ste mali bezproblemove tehotenstvo a este lepsi porod 🙂 A hlavne zdravulinke babatka aby ste s nimi mohli byt hned od zaciatku 🙂))))
@nika1502 Znovu poprosim konkretne meno prip. mena lekarov,ktori podla teba zanedbali starostlivost.
@nika1502 mna sa kazdy krat moj dr. pyta ci nemam opuchy, problemy, ci ma nic neboli,meria tlak. Nepises meno lekara, tak neviem , no moze to byt aj moj. Ja som ani pri Adamkovi nemala vela plodovej vody, teda tak akurat mohlo byt aj viacej.Ale ziadne ine problemy som nemala. Mrzi mat tato smutna zivotna udalost. Tak nech nas tehulky podobne pribehy obchadzaju., Ja poznam ovela horsie porusenie starostlivosti o dieta a nasledkami, a pristup k matkam no nastastie ten doktor na myjave uz nie je , bol starsi. Neviem ci este je medzi nami.
@verka1978 ...ak je to ten, ktoreho myslim aj ja, tak zomrel uz davnejsie...
...A co sa tyka toho lekara, mne sa to nejako nezda, ved ako pises, opuchy, priberanie, tlak, tieto veci si riesi tvoj lekar. moj si ma vzdy odvazi, odmeria tlak, spyta sa na problemy. Na pohotovosti si tazko mozu vsimnut "rapidne priberanie" ked ta tam vidia mozno prvy krat, tieto veci im musi pacientka povedat, ved nemaju kristalovu gulu. A mozno by sme poculi aj vysvetlenie z druhej strany, keby sme vedeli o koho ide, lenze ked sa tu hodi spina na cele Myjavske oddelenie, nepride mi to vobec ako fer pristup. Apropo, poznam vela pripadov, kedy zachranili zivot maminke aj babätku(ano aj ked ich poslali domov z tej "uzasnej" BA), len skoda, ze toto tu uz nik nevyvesi s velkym nadpisom,ako temu. ☹ Ludia si nevedia vazit veci.
Ak sa mozem vyjadrit k tejto teme, sice myjavska nemocnica nie je moc oblubena, ale co sa tyka myjavskej porodnice sa vylepsila, a postavila sa na nohy.
Co sa tyka tej pohotovostri suhlasim s nat_marcipanova, nemaju oni vediet ake ty mas problemy,ak im o tom nepovies. Hovorim len tolko ze kazdy nech ma svoj nazor , nikto ti ho nezoberie, ale su aj tehulky ktore su velmi spokojne s myjavskou pordnicou a gynekolgmi.
@nika1502 aj ja by som sa rada vyjadrila k tejto teme,ja som rodila na Myjave pred tromi rokmi a bola som spokojna aj keď sme mali tiež komplikácie,malý vdýchol trochu plodovej vody a dostal z toho zápal plúc.No lekári za to predsa nemohli mala som aj zelenú plodovú vodu.Keby každý reagoval ako ty a sťažoval sa na lekárov (odborníkov)ak sú v myjavskej nemocnici tak by tam už ani jedneho lekara nebolo totiz mam taky pocit ze kazdy vidi len to zle a len to zle napise do temy strasne nieco pre mna to tiez nebolo jednoduche obdobie ked sa maly narodil tiez sme boli v bratislave prevazali ho 25.12.2009 a prisli sme domov ked mal mesiac no nikdy nebudem vinit za to co sa stalo lekarov ved to boli prave oni co maleho osetrovali a aj liecili no a teraz v januari 2013 sa chystam na Muýjavu po druhy x rodit a moc sa na to tesim a plne doverujem celemu gynekologicko-porodnickemu oddelenu!!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mozem vediet kto konkretne a ako ti uskodil?