Baby ktoré ste tam rodili.. alebo tam chodíte k lekárovi vaše skúsenosti?? Vaše hodnotenie ?
Alebo ktoré sa tam chystáte ísť rodiť?
Ja viem február je ešte ďaleko ale rozmýšľam nad KOCHOM alebo Kramáre ďakujem 🙂
Áno, je to tam pekné, človek by sa rád cítil lepšie ako v tých našich klasických nemocniciach,tiež som nad tým uvažovala, ale v prvom rade pre výber normálnej štátnej pôrodnice, ma presvedčilo, že ak by sa čokoľvek stalo (nedajbože) či predčasný pôrod, nejaké komplikácie či pre mňa počas pôrodu,alebo pri bábätku, museli by prevážať do inej nemocnice, zbytočne by sa tak strácal čas... Predsa len tam nie je také vybavenie..... samozrejme, nemusí sa nič stať a pôrod bude nekomplikovaný,ale to človek nikdy nemôže vedieť dopredu ☹ radšej si priplatiť nadštandard , ja som sa rozhodla pre antolskú - nadštandardný pôrodný box je na nezaplatenie...... samozrejme , je to každého rozhodnutie, ak sa nič neskomplikovalo, verím, že mamičky si to tam pochvaľujú ,ale ja som sa bála rizík. tie 4 dni som bezproblémovo vydržala aj na klasickej nemocničnej izbe (nadštandard bol obsadený )
Ahoj, je to profi super miesto, pokojne, vsetko co by si sa chcela opytat mi kludne napis do posty. Rada odpoviem na cokolvek. Tiez som sa rozhodovala medzi koch - kramare.
Ja som tam rodila a super. Veľmi milý riaditeľ, všetci lekári a sestricky. Super prostredie, najmodernejšie technika a z pôrodu len prijemne zážitky, napriek tomu, že som rodila v 35 týždni a par hodin po pôrode vyskytli komplikácie a museli má operovať. Dnes tvrdim, že má zachránili a keby som bola v inej porodnici tak svoju parhodinovu dcéru by som nikdy nevidela🙂, lebo inde by si komplikácie ani nevsimli ked vidím úroveň zdravotníctva v SR! Ak by som išla rodiť ešte raz na 100% nechcem rodiť nikde inde! Ak si to môžeš dovoliť, jednoznačne odporúčam!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
pre mna pridrahe a ked nahodou treba nieco riesit s babom, musia ho previezt inde do nemocnice ☹