Gynekologička MUDr. Matušovičová z Modry - skúsenosti

kuratko284
3. dec 2013

ahojte, prosim vas mate niekto skusenost s touto gynekologickou?? som tehu a chodim do sv.Jura ale ako som zistila tak mi nerobi vysetrenia, merania a chcela by som ho zmenit.. dakujem za vsetky info 🙂

radka288
4. dec 2013

Ahoj ja k nej chodim..nemozem sa stazovat..podla mna ma super pristup..Nevyhoda je ze ma velmi vela pacientov a tym padom sa dlho caka..vzdy ma preplnenu ordinaciu. Ale pre tehotne ma vyhradene urcite hodiny v tyzdni..som zachytila.

beloba
11. feb 2014

Ja k nej chodim uz skoro 10 rokov a je super...nevyhoda je vela pacientiek takze dlhsie cakacie doby, ale da sa zaplatit aj objednanie na hodinu. Vysetri pedantne, kontroluje si kedy si mala vytery krcka, sono prsnikov, a ked uplynie termin hned znovu posiela...velmi prijemna a aj sestricka je velmi zlata... urcite odporucam ako lekarku.

lukasaema
12. feb 2014

Odporucam, zacala som k nej chodit a aj som otehotnela. Mila aj ona aj sestricka. Vysetrenia robi ultrazvukom aj vnutorne, ma aj 3D ultrazvuk, mam krasne fotky malej v brusku. Len to cakanie ale da sa to prezit. PS: vela pacientiek,kvalitna doktorka.

anastazka12
2. okt 2014

Taktiež chodím k pani doktorke a môžem len odporučiť - i keď má veľa pacientok a neskutočne dlho sa čaká navyše robí len 4h a to 4 dni v týždni - tak ma toho veľa.

Zároveň sa chcem spýtať tých čo k nej chodia - ak k nej pôjdem v pondelok bez objednania zoberie ma? vždy keď sa neobjednám idem vo štvrtok ale dnes sa mi nedalo tak by som chcela ísť v pondelok - prosím poradte ak viete či berie aj v pondelok neobj.pacientky.

Ďakujem pekne!!!

leenkaa2708
9. máj 2016

ahojte aj ja sa chcem spýtať neviete náhodou či ešte berie pacientky?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre