Ahojte,
prosím vás máte niektorá skúsenosti s pani doktorkou Kolkovou z Piešťan? Ja navštevujem iného gynekológia v Piešťanoch, ale rozmýšľam o prestupe. Prosím vás ak ju niektoré poznáte alebo ste jej pacientkami dajte mi vedieť. Ďakujem
@branodominika ja som k nej chodila,ale odišla som od nej,vadil mi jej prístup a namyslenosť.Aj to,že pacientky sa musia vyzliekať v kumbáli a potom si oblečú sukňu svoju alebo ich ušitú,musíte čakať u sestričky s holou r:....ou kým pôjdete k doktorke.Tam žiadne súkromie,žiadna plenta.U lekárky čo som teraz sa za plentou pekne vyzlečiem,ona si zatial napíše papiere ,a hlavne je prirodzene milá.
príspevok mal patriť Janke.prepáč
@hadimrska61 😉
@hadimrska61 Prosím ťa a ako sa volá gynekologička ku ktorej teraz chodíš?
@janka2509 Mudr.Košecká,ale je v Topoľčanoch. 🙂
@janka2509 k nej ani omylom, velmi zla volba
@marianna1985 už som si to s tou Kolkovou rozmyslela, lebo aj na iných fórach iba negatíva
@janka2509 a ak mozem vediet vybrala sisi niekoho v Pn?
@marianna1985 ja som momentálne v PN a hľadám si niekoho iného, môže byť PN, NMnV alebo Trenčín. Ale ešte som si nevybrala ☹
@janka2509 ja ti mozem odporucit dr Trizmu je uzasny, ja osm s nim max spokojna, ak chces vedeit viac napis mi ip
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
skus skupinu PIESTANY tam ti baby hadam poradia
😒 😒