Gynekológ v Novej Bani alebo v Žiari nad Hronom

dotka04
19. dec 2014

Ženy z NB, ZH a okolia, potrebujem poradiť fakt dobrého gynekológa - nech je to aj nevrlák, to je jedno, len nech je vážne odborník, prosíííím ☹

amadora
19. dec 2014

@dotka04 pred rokom či viac prišiel na NB nový doktor, volá sa Lovíšek, vraj prišiel z dakade z BA či odkiaľ a že je fakt dobrý... ja keď som sa sem prisťahovala tak tu bola len Kovačička a Nižník takže radšej dochádzam do Levíc

dotka04
autor
23. dec 2014

@amadora Ďakujem za infošky. O tom, že do LV dochádza za gyn. veľa Bančaniek som počula, ale neviem, kto je tam taký dobrý? Radšej rpecestujem pár km navyše, za kvalitou sa v zdraví oplatí....

amadora
23. dec 2014

@dotka04 ja chodím do Sanatu k Mudr. Schweierovi, veľmi dobrý a zlatý pán doktor. ale veľmi dobrý je vraj aj Mudr. Neubauer

simi22
31. dec 2014

Ahoj dotka04, dr. Lovíšek v bani už dávno nie je, ten pracuje v Nemecku, ale máte tam novú ambulanciu, kde pracuje mladá doktorka Pahuli a dr. Bátovský z Levíc, je veľmi zlatý a šikovný. Obidvaja pracujú aj v nemocnici v Leviciach, tak ak by si chcela pri nich rodiť alebo sa dať nebodaj operovať, tak to je super, lebo nejdeš do neznáma. Ako som počula, tá ich ambulancia má dobrú povesť, hoci začali len nedávno.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre