Ahojte, chcem sa spytat ci moze niekto poradit dobreho gynekologa - odbornika v Malackach pre tehotnu zenu. Chodim k doktorovi Miznerovi, mam pocit ze je to dobry odbornik ale zije si este v tom svojom svete. Hladam doktora ktory bude otvoreny diskusii a hlavne bude venovat pozornost aj prenatalnej starostlivosti, Teda nie len zakladny ultrazvuk odber krvi a vsetko ostatne su blbosti - mna zaujima stravovanie, vitaminy, sport vyvoj plodu proste diskusia o vsetkom co sa dr. Miznerom neda. Cenim si kazdu radu/skusenost.
Urcite dr.Frus,zdravotne centrum pri hasicoch smerom na nemocnicu
Tiež chodím Frušovi.. Spokojná som, ale čo sa týka základných info o tehotenstve - veľmi som sa nedozvedela.. napr. keby som nebola na koníkovi, nikdy sa nedozviem o kyseline listovej, ktorú treba užívať najmä v prvom trimestri.. takže tolko 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, tiez odchadzam od Miznera. Velmi rad rozprava, ale skutek utek. Ak budes mat tip, pls daj vediet. Vdaka