Gynekológ MUDr. Škurla a MUDr. Lipovská

janeska17
4. júl 2013

Baby chcem váš subjektívny názor na týchto lekárov. Nezaujímajú ma recenzie ale momentálne vaše reálne názory z tohto obdobia keď ste, alebo ste boli tehotné.

renkita
8. júl 2013

@janeska17 Ahoj, Lipovska uz na Sustekovej nerobi, je tam len Skurla. Ja som spokojna, doktor je sice tichy, ale ked sa pytam vsetko povie, cize treba sa pytat. Urobi ti aj UZV na tvoju ziadost samozrejme, ze za popl. 15 eur, vybavenie ma kvalitne, len mava dost ludi, takze bez objednania mozes dost dlho cakat.

janeska17
autor
8. júl 2013

@renkita v stredu ma pisanu lipovsku bola s tam.

renkita
8. júl 2013

@janeska17 pisanu ju sice ma, ale ona tam uz nerobi, zrejme nemaju aktualizovanu stranku. Aspon mam taku info od sestricky, ze tam uz nie je. Minuly tyzden som bola v stredu, sice len pre recept, ale bol tam Skurla.

janeska17
autor
8. júl 2013

@renkita diky 🙂 zajtra tam idem teda

janeska17
autor
8. júl 2013

@renkita inak mne bolo povedane ze poplatok uz pýtat na sono nebude ked uy vypise tehu knizku.. .a ze sono sa robi kazdy mesiac

renkita
8. júl 2013

@janeska17 hej, zo zakona mas narok jeden krat mesacne na UZV zadarmo, lenze ja som si davala robit pri kazdej navsteve kedze cakam dvojky, tak pre istotu ci je vsekto OK. Cize ked si das robit mimo toho co je zo zakona tak vtedy sa plati. Som citala, ze nie kazdy doktor chce robit UZV navyse. Tak dufam, ze budes s doktorom spokojna, 😉 😉 😉

janeska17
autor
8. júl 2013

aj si si dala robit 4D?
@renkita

renkita
8. júl 2013

Skurla mi to aj ponukal, ale nedala som si, lebo babatka by bolo zle vidiet kedze boli umiestnene za sebou, cize sa prekryvali, takze by som z toho asi moc nemala.

ihned13
30. apr 2015

Neodporucam is na 3D/4D ultrazvuk, k Mudr Skurlovi, ma sice na to stroj ale nevie na nom vobec robit, a hlavne sestricka vas bude prehovarat ze najlepsie snimky su okolo 26 tt, ale nie je to pravda, najlepsie 3D/4D fotky video su v 21tt- 23tt, nedajte sa prehovorit, mne robila pri dcere 4D Radma na strecnianskej a uplne krasny zaznam, no a Skurla len plno reci ze mi narobi fotiek kolko chcem a sprepacenim hovno z toho mi urobil, ani len jedno poriadne foto, a ze vraj 4D teraz nevie urobit, no len mam mrzi ze som dala na sestricku, a nedala som si to spravit v 21tt, no co uz cas sa neda vratit spat a tehotna uz nikdy viac nebudem, moja skoda, ale odporucam Radma na strecnianskej,

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre