Nemáte niekto skúsenosti s doktorom Tavačom? Má otvorenú ambulanciu vo Varíne, premýšľam, či sa k nemu preradiť, alebo nie.
Dakujem za odpoved,pomohla si mi.A ma vela pacientok?A ako dlho sa caka na objednanie?A vybavenie ordinacie?
@monqy Dakujem za odpoved,pomohla si mi.A ma vela pacientok?A ako dlho sa caka na objednanie?A vybavenie ordinacie?
@tina.olbreitova no dosť na to aby ťa išlo poraziť od čakania 😝 si objednaná na dajme tomu 18 nastu a počkáš si tam aj dve hodiny, lebo pacientky su vnutri dosť dlho. tak preto vždy ked som objednaná chodím o dosť neskor 🙂
@tina.olbreitova urcite velmi dobry dr ,mna rodil a nemozem povedat nic zle
@monqy tak v dnešnej dobe čaká človek skoro všade 😝
@tina.olbreitova no ved to je pravda a aspon tu vieš že aj ked budeš dlho čakať tak ked budeš dnu tak doktor sa ti bude venovať.
Aj odrodí ma on teraz v nedelu sme sa dohodli 🙂
@monqy tak to budem držať palčeky, nech všetko dobre dopadne....písala som mu aj e-mail,či berie nové pacientky,ale ešte neodpísal, má toho určite veľa, budem tam musieť zájsť alebo zavolať...
@tina.olbreitova radšej tam zájdi a myslím si že berie, lebo mi niekto spomínal,že ked bude maž vela pacientiek ,tak ostane už iba vo varíne a nebude aj v cadci,ale čo je na tom pravdy neviem . dakujem pekne 🙂
@tina.olbreitova Áno berie nové pacientky, určite. Aj ja ho môžem len a len odporučiť, je to vynikajúci gynekolog. A nie vždy sa tam dlho čaká, ja chodím k nemu a vždy ma zobral presne načas ako som bola objednaná.
Tak to super,potesila si ma,dufam,ze s nim budem spokojna🙂
@tina.olbreitova Len som zabudla dodať že teraz má akurát dovolenku, ordinuje od 1 augusta.
baby, kedze ma ordinacne hodiny vo varine az od 15.00, tak na to cislo treba zavolat az po tej 15tej, ked sa chcem k nemu prehlasit, ci mi to vezme aj sestricka jeho?
A kedze som dlho zila v zahranici a neviem celkom, ako to chodi u nas v zdravotnictve, mam si pytat kartu od svojej terajsej gyn do svojich ruk alebo si to lekari posielaju postou?
@katkawil Viem, viem, písala som s ním e-maily, mám si zavolať 1. augusta a objednať sa....Už sa teším, dúfam, že ma dá do poriadku 🙂
@huma Takže.....on ti musí dať také tlačivo, resp. ti ho môže poslať e-mailom, si ho vytlačíš a dáš svojej doktorke potvrdiť...a potom ti buď dá ona výpis zo zdravotnej karty, alebo si to oni medzi sebou pošlú...a kedy zavolať...to neviem...ja tiež budem volať.....ale skúsim asi až poobede, od tej 15-tej 🙂
Ahojte dámy... prosím, boli ste niektorá z Vás tehotná a mali pána doktora TAvača? mala by som pár otázok. Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som u neho už skoro 9 mesiacov a možem len a len odporučiť. milý, ustretový, na každú otazku co mu položíš odpovie.dokladne ta prezrie, neobije ta len tak. vyskúsala som vela gynekologov ,ale tento vyhráva na 100 % .