Gynekológ MUDr. Kramár - skúsenosti

adulka84
5. jún 2015

Ahoj mile mamicky, chcela by som vediet vas nazor a skusenosti s doktorom Kramarom.Chodim k nemu uz ani neviem kolko rokov doteraz bol arogantny ku mne mozno 2x,ale dnes to bolo ine kafe, bola som u nho a dockala som sa urazok a ponizenia.Ten jeho pristup bol otrasny.Taky clovek by nemal robit snad ani doktora ked nevie ako sa spravat k ludom.Takeho k...... som uz dlho nezazila!!!!!

natalym
5. jún 2015

@adulka84 A Tvoje správanie bolo v pohode?

adulka84
autor
5. jún 2015

Tak vytocilo ma to ,ale udrzala som sa.Kazal mi prist najprv v utorok,potom povedal vo stvrtok ze mam prist apotom zas v utorok,tak som sa ho uz tiez arogantne opytala ze tak kedy ci stvrtok ci utorok,ale ked tam v utorok pojdem budem si pytat len kartu a pojdem niekam inam

natalym
5. jún 2015

@adulka84 A čo je na tom, že najprv povedal utorok a potom štvrtok? Je len človek, mohol sa pomýliť, či?
Si sa mala slušne spýtať iste by Ti normálne odpovedal.

tahomi
5. jún 2015

Pozor na ohovaranie...Na nete je kazdy hrdina za anonymnym nickom, ked mas nejaky problem, tak chod a porozpravaj sa o tom priamo s nim 😉

adulka84
autor
5. jún 2015

Tak ano ale keby bol taky clovek slusne by veci vysvetlil a nie hned nadaval cloveku, ze si myslel ,ze len cigani maju nizke iq ale vidi ,ze aj bieli.Tak to co je za pristup

natalym
5. jún 2015

@adulka84 Tak si ho asi nasrala. 😀 Mala si mu povedať, že za to nemôžeš a že ak sa rozhodol robiť túto robotu tak mal vedieť do čoho ide.

adulka84
autor
5. jún 2015

Ja som k nemu sla na vysetrenie lebo mi skoncila materska a rysuje sa mi robota zeby som mohla hned nastupit,lenze problem je ten ze mi meskaju moje dni aj ked len tri dni to som mu aj povedala ze len tolko mi meskaju test vysiel pozitivne, on ma poslal sa vyzliect a ked mu ultrazvuk neukazal nic tak spustil tie svoje urazky.Keby bol normalny tak by mi slusne povedal ze mam prist na tyzden ze sa na to pozrie lebo teraz mu este nemusi nic ukazat.

natalym
5. jún 2015

@adulka84 Nechce sa mi veriť, že by Ťa len tak dourážal. Buď si to zle pochopila, alebo mal na to dôvod. Mala si si to vyjasniť s ním a nie tu.
Mám veľa známych a priateľov medzi lekármi. Sú rôzne povahy, ale aký sme my pacienti drzí, arogantní, sprostí to je teda fakt. A na sprostú otázku sprostá odpoveď.

suriacik
5. jún 2015

Moja kamoska od neho odisla lebo ked bola tehu tak ju vobec na ziadne vysetrenia neposielal (napr. cukor, ozvy a pod.) Boli sme vtedy rovnako tehotne a ja som vkuse niekde isla a ona nic. Len poradne. ...Ale si mu mala povedat, ze nielen cigani ale aj doktori maju nizke iq 🙂

natalym
5. jún 2015

@suriacik Alebo.

pribinak
5. jún 2015

Vsak ked nie si spokojna, chod k inemu mudr a hotovo

adulka84
autor
5. jún 2015

Tak pozri mohol mat len svoj zly den ja som mu nic zle nepovedala, nespravila,je to tak ako som napisala! Po tych urazkach som uz nemala ani chut mu nieco vraviet a mam sto chuti od neho odist.I ked jeho sestricka je jedna perfektna zena.A niesom clovek,ktory by si nieco vymyslal z dlhej chvile.Chcela som len vediet nazor a skusenosti inych mamiciek na tohto doktora.Mam aj kamaratky ,ktore s nim neboli spokojne a vzali kartu prec,ja som si ho furt zastavala ,ale po dnesnej skusenosti menim nanho nazor aj ja!

natalym
5. jún 2015

@adulka84 Ak si rozhodnutá tak v poho.

lilimoni
5. jún 2015

Ak k nemu nechces chodit, tak napis babam z tvojho okolia, nech ti poradia, ktory je dobry 🙂

adulka84
autor
5. jún 2015

@suriacik no pri prvom tehu ma tiez nikam neposielal a v poslednom mesiaci som mala zle prietoky tak som bola kazdu chvilu v nemocnici......,sesternica tiez chodila vsademozne i na cukor i neviem kde a ja nic.

adulka84
autor
5. jún 2015

@lilimoni dakujem za radu ,uz som zistovala a mam aj jedneho vybrateho tak uvidime 😉

lilimoni
5. jún 2015

@adulka84 tak chod v pondelok, za nim, ze chces prestupit k nemu aby ti vypisal listok pre tvojho dr. nech posle kartu 🙂

adulka84
autor
5. jún 2015

No budem musiet ist tam lebo musim zistit ci vobec berie lebo ma vraj plny stav,ale nejaka baba pisala tu na Mk ze bola u nho v marci a ju vzal.......este raz dakujem za rady pekny vykend

adikad
8. jún 2015

Ja som na neho nic dobre nepocula,vela toho zanedbava. Mam ineho dr. u neho bola len na 3D,choval sa normalne.
@adulka84

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre