Gynekológ a pôrodník v Košiciach

jogina1
11. jan 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať s ktorým gynekológom ste najviac spokojné, resp. koho by ste mi vedeli v Košiciach odporučiť a takisto aj pôrodníka?
Ďakujem veľmi pekne.

jogina1
autor
11. jan 2014

hlavne takého ktorý si za všetko neinkasuje poplatky..........a je samozrejme dobrý odborník

lanadel
18. jan 2014

dr. Knop na Rastislavovej ulici. Celý týždeň u neho ambuluje dr. Jurčová- staršia ale veľmi príjemná dáma. Knop je tam iba 2 dni v týždni poobede. Je tam málo pac., lebo je to novootvorená ambulancia, takže sa nečaká a nič sa tam neplatí. Teda ambulanciu prebrali po nejakom urológovi, preto má názov Urologica. Dr. Knop robí aj v nemocnici, takže sa u neho dá aj rodiť.
http://www.tvojlekar.sk/36598526/urologica-s-r-o

jul11
20. jan 2014

@jogina1 Dr.Linkesch.ambulanciu ma v Leteckej nemocnici pri Dargove.Inak pracuje na Rastislavke.rodila som pri nom 4kg babo prirodzene a v pohode.mam velmi pekne spomienky na porod.velmi mily,ustretovy,vysvetli.aj zname pri nom rodili a aj k nemu chodia a si chvalia.pride k porodu aj v noci aj cez vikend.jeho cislo 0905297115.

jogina1
autor
21. jan 2014

dakujem velmi pekne za prispevky, vy ste obe rodili v starej nemocnic? väcsinou co citam prispevky tak najviac rodia v novej nemocnici alebo šaci, v starej nemocnici malo

sviecka
21. jan 2014

...ja som rodila v novej nem pri dr. Dudičovi (mladušký, fešák) a na poradne a aj teraz chodim k dr. Murinovi - tiež fešák. obaja sú veľmi milí a príjemní 🙂

jogina1
autor
21. jan 2014

no v novej sa najviac spominaju mudr, Molokáč, Murín aj Rošáková, k mudr, Murínovi si sla cez niekoho alebo ti ho odporučil gynekolog? mne by najviac vyhovovala nova nemocnica, ale bud to alebo saca podla lekára

jul11
21. jan 2014

@jogina1 rodila som v starej.bola som spokojna.sestricky na sestonedeli velmi mile a zlate.inak som si vyberala podla porodnika.keby bol dr.Linkesh v novej idem tam,keby v saci idem tam.ale rastislavku mam aj najblizsie tak to bolo fajn

jankaa1707
4. feb 2016

@jul11 chcem sa len opýtať či ste mu aj niečo platili keď vám prišiel na pôrod?

talia343
25. okt 2016

Chcem vyjadriť veľkú vďaku pánovi doktorovi Knopovi, Takto vyzerá lekár, ktorý môže s najväčšou hrdosťou nosiť titul MUDr. Lekár s obrovskou zodpovednosťou voči pacientom, ktorý nič nepodcení, pretože je vidieť, že mu na pacientoch naozaj záleží. Pán doktor Knop nie je len lekárom, ale predovšetkým človekom s veľkým srdcom, ktorého si veľmi vážim. Aj touto cestou by som sa doktorovi Knopovi chcela z celého srdca úprimne poďakovať a vyjadriť mu hlbokú úctu, obdiv a vďaku za profesionálne riešenie mojich akútnych gynekologických problémov a za jeho empatiu, zodpovedný a ľudský prístup. Roky praxe z neho urobili vynikajúceho diagnostika, na ktorého sú jeho pacienti právom hrdí.

petlak
14. okt 2018

@jul11 prosím, to je číslo na sestričku, či priamo pána doktora? Nemáte prosím aj mailovú adresu? Ja som pri nom náhodne rodila a dodnes jeho slova hrejú,čakám babo opäť a potrebujem aj na tehotnestvo milého človeka

jul11
17. okt 2018

@petlak cislo je na pana Doktora. Cislo na sestricku 0949803035.Drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre