Ahojte, chcela by som sa opýtať s ktorým gynekológom ste najviac spokojné, resp. koho by ste mi vedeli v Košiciach odporučiť a takisto aj pôrodníka?
Ďakujem veľmi pekne.
dr. Knop na Rastislavovej ulici. Celý týždeň u neho ambuluje dr. Jurčová- staršia ale veľmi príjemná dáma. Knop je tam iba 2 dni v týždni poobede. Je tam málo pac., lebo je to novootvorená ambulancia, takže sa nečaká a nič sa tam neplatí. Teda ambulanciu prebrali po nejakom urológovi, preto má názov Urologica. Dr. Knop robí aj v nemocnici, takže sa u neho dá aj rodiť.
http://www.tvojlekar.sk/36598526/urologica-s-r-o
@jogina1 Dr.Linkesch.ambulanciu ma v Leteckej nemocnici pri Dargove.Inak pracuje na Rastislavke.rodila som pri nom 4kg babo prirodzene a v pohode.mam velmi pekne spomienky na porod.velmi mily,ustretovy,vysvetli.aj zname pri nom rodili a aj k nemu chodia a si chvalia.pride k porodu aj v noci aj cez vikend.jeho cislo 0905297115.
dakujem velmi pekne za prispevky, vy ste obe rodili v starej nemocnic? väcsinou co citam prispevky tak najviac rodia v novej nemocnici alebo šaci, v starej nemocnici malo
...ja som rodila v novej nem pri dr. Dudičovi (mladušký, fešák) a na poradne a aj teraz chodim k dr. Murinovi - tiež fešák. obaja sú veľmi milí a príjemní 🙂
no v novej sa najviac spominaju mudr, Molokáč, Murín aj Rošáková, k mudr, Murínovi si sla cez niekoho alebo ti ho odporučil gynekolog? mne by najviac vyhovovala nova nemocnica, ale bud to alebo saca podla lekára
@jul11 chcem sa len opýtať či ste mu aj niečo platili keď vám prišiel na pôrod?
Chcem vyjadriť veľkú vďaku pánovi doktorovi Knopovi, Takto vyzerá lekár, ktorý môže s najväčšou hrdosťou nosiť titul MUDr. Lekár s obrovskou zodpovednosťou voči pacientom, ktorý nič nepodcení, pretože je vidieť, že mu na pacientoch naozaj záleží. Pán doktor Knop nie je len lekárom, ale predovšetkým človekom s veľkým srdcom, ktorého si veľmi vážim. Aj touto cestou by som sa doktorovi Knopovi chcela z celého srdca úprimne poďakovať a vyjadriť mu hlbokú úctu, obdiv a vďaku za profesionálne riešenie mojich akútnych gynekologických problémov a za jeho empatiu, zodpovedný a ľudský prístup. Roky praxe z neho urobili vynikajúceho diagnostika, na ktorého sú jeho pacienti právom hrdí.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
hlavne takého ktorý si za všetko neinkasuje poplatky..........a je samozrejme dobrý odborník