Ahojte, chodi niekto do Kocha? Aky sa plati poplatok, ak chcete byt klientkou /nie som tehotna/? na ich stranke sa z toho neviem vyznat
Dakujeem
@franzovamater 129,90 je ročný poplatok, bolo to 120eur ale zvýšili to na 129,90eur.
Ked tam chodite, viete mi aj poradit ci ste spokojne? Ja som mala velmi neprijemnu skusenost s doktorkou Miroslavou Zavodskou (velmi arogantna, nehygienicka, a nakricala na mna ked som sa stazovala na jej hygienu). Premyslam, ze si budem hladat nieco ine.
@katzuzka ja chodím k pani MUDr. Zuzane Šebíkovej a je to veľmi príjemná, vzdelaná, ochotná, milá pani doktorka. Vážne je skvela a veľmi empatická. Predtým som mala dobrého gynekológa z iného mesta ale ten išiel do dôchodku tak som si podľa recenzií našla kontakt na pani Šebikovu no kým som ju našla bola som u troch iných gynekológov (zo zdravotných dôvodov) a s tými som spokojná nebola a jeden z nich bola gynekologička tiež v kochu. nie je to tá ktorú spomínate vy, je to iná pani doktorka s ktorou som sa raz stretla a v podstate nič zle nerobila ale mala taký necitlivý prístup tak som sa rozhodla že si popozeram recenzie na iných lekárov z tejto nemocnice a pani Šebikova mala výborne hodnotenie a skutočne aj taká dobrá je. Tak možno by som keď teda by ste v konchu aj zostali, vyskúšala inú pani doktorkou. Viem že pán primár už neprijíma nové pacientky (ten mal tiež výborne recenzie) ale iný lekári určite prijímajú.
Ja chodím už roky k Dr. Demečkovi a som spokojná.
@franzovamater ja chodím tiež k doktorovi Demeckovi a spokojnosť najvacsia, a práve naopak s doktorkou Šebikovou som vôbec nebola spokojná. Bola nepríjemná a nechcela odpovedať na moje otázky.
Ja som bola u Mayerovej, od ktorej som veľmi rýchlo pobezala preč. Co nejdem rozpisovať sem. Závodsku som mala tiež len potom odišla na materskú, no a teraz mam Smolika a nič lepšie som si nemohla priať ❤️
@franzovamater uz je to 300 ak si tehu..tusim tak som platila
ja už si dlhsie hladam v ba gynekologičku a o tomto centre som počula samé chvály. Teraz uz naozaj budem musiet si niekoho vybrať, lebo ta moja je 200 km od Ba. Som aj tehotná, čiže teraz ked tam pridem ako tehotna, budem platiť 300 Eur ako ročný poplatok? To je trochu dosť. Keby som nebola tehotna iba 120 ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@franzovamater 120 euro na rok