Prosim Vas dali ste si fotit novorodenca este na sestonedeli na Antolskej?Kolko ste asi cakali na fotografie? Mala sa mi totizto fotografka ozvat,ale uz su to 3 tyzdne a nic. Samozrejme som si kontakt na nu nezobrala...a neviem sa ku nej dopatrat. Najde sa mamicka,co by mi pomohla?Dakujem.
Tiez by som na nu poprosila kontakt ak niekto ma?dakujem
@zuzka_f dobry den, ano, fotila nam synceka na antolskej predvcerom. Uvidime ako dlho budeme cakat na fotky, zabudla som sa jej spytaj kedy budu hotove :D
Ahojte rada by som sa opytala ci ste boli s fotkami spokojne. Celkom sa mi pozdava fotenie v nemocnici aby som sa nemusela trepat rozsekana do atelieru na 4 hodiny. A mne sa pacia jednoduche foto bez rekvozit. Dakujem za odpoved
@alexaka ja som spokojna, fotky su krasne, aj cele spracovanie karticiek/pozdravov 🙂 bola som rada ze mi odfotila maleho kym bol este drobnucky s tym ze sme nemuseli nikam chodit + mne sa tiez moc nepcia tie nanutene fotky s rekvizitami
@patricia_09 super dakujem za odpoved. Nemam rada tie detske kridelka a kosiky. Pacia sa mi jednoduche fotky. Ale nikde na internete neviem najst jej tvorbu. A neviem ako budem po porode ci budem vladat utekat do studia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Poslala som ti spravu