Uvažujem nad zmenou gynekológa. Máte skúsenosti s niekým s FED-GYN Senec? ☹
prečítala som si, že tam ordinujú 3 lekári, a vyzerá to tak, že sú to asi pôrodníci z Ružinova? Ja chodím do GPN do Ružinova, ale zdá sa mi platiť za 1 prehliadku ročne 96,- eur trochu moc. Preto uvažujem tam iným. Hlavne ma tu zaujíma ročný poplatok sa platí? A vybavenie ordinácie? Musí sa chodiť niekde aj inde na vyšetrenia? Napr. ultrazvuk prsníkov a pod?
@ivettfff maju v cakarni vylepeny cennik, nie som ich pacientkou len po porode ma 2x kontrolovala porodnicka - sono maju, inak su to iba 2 miestnosti - cakaren + vysetrovna (tam sedi dr a sestricka) v tom cenniku som si akurat vsimla, ze objednanie na konkretny cas stoji 10 € a inak termin co dostanes je iba orientacny...na ich stranke je presne napisane ake je vybavenie ambulancie a kedy musia odosielat na vysetrenie inam...
@ivettfff ...ja chodím k Simkovi,ale už nerobí pôrodníka 😖 ....je úplne super-odborník...Oťapková tak isto--veľký pedant 😉 ..Fojtlín ma vyšetroval raz,tak veľmi nemôžem posúdiť 😉
utz tam majú ,ale za každé utz sa platí 10eur aj ked máme počas tehotenstva na 3 utz prehliadky bezpl.nárok--aj tak si zaplatíš--pravdepodobne ho majú na lízing a maminky to takto splácajú.....inak všetko super až na dve veci,že majú veľmi veľa pacientok a aj ked si objednaná,tak si tam posedíš niekedy aj 2hodinky 😒
a tá druhá vec--mohlo by byť väčšie súkromie medzi dr.a sestričkou--aspoň nejakou plachtou.....
Ja chodim tiez k Simkovi, velmi fajn, dobry odbornik. Trochu skoda to vybavenie - na morfologicky UTZ som musela ist do inej ambulancie, stalo ma to 25 EUR. Ale inac som velmi spokojna. A ako hovori Nivejka - pracovny sklz aj 2 hodiny. Raz som bola na vysetreni o 22,30.🙂 To uz bola aj na mna sila.🙂))
tiez mam vyhrady k dvom veciam... dlho sa caka.... tie dve hodiny cakania je taky standard, a ordinacia je jedna miestnost... cize nie je moznost sukromia... prip. aj toho aby mohla sestricka vybavit nejake tie papierovacky /predpis , krv , tlak / aj mimo lekarskeho vysetrenia tak som bola zvyknuta u predchadzajuceho lekara, ze lekar a sestra mali odddelene miestnosti... a nemuselo sa vobec tolko cakat...
@maznacik007 ....ako hovoríš aj ja som bola zvyknutá na to,že setrička bola zvlášť a dr.tiež za inými dverami......ked náhodou nejaká pacientka potrebovala predpísať len antikoncepciu,tak len zaklopala sestričke a tá ju vybavila.....
@akdarka
Pan doktor Foltin je naozaj uzasny lekar mam ho v senci ako doktora a chcela by som aby ma aj odrodil a nikdy by som ho nevimenila 🙂
Dobry den. Je pravda ze Doc. MUDr. RNDr. Šimko Juraj PhD. uz nepracuje vo fed-Gyn ?
baby neviete preco maju vypnuty telefon ?
@bubulacka pracuje, este min. tyzden som mala unho poradnu
@zdenin neviem kedy si tam volala, dnes tam boli az od tretej, pokial viem, zapinaju telefony presne podla ordinacnych hodin
Som spokojna s touto ambulanciou, Dr. mam Otapkovu, som snou spokojna, vysetrovali ma aj Dr. Simko a Foltin a takisto sa nemozem stazovat, slusny, mily, vysvetlili, aj posrandovali, akurat je fakt to cakanie, objednanie je len orientacne, dlho sa caka aj na termin. Sestricky su o.k, ja som snimi nemala ziaden problem. Ta starsia je trosku taka odtazitejsia, ale stale slusna.
@korra aj ja chodim k otampovej. Riadila som sa tym co maju na nete ze kedy sa moze objednavat ale asi to nemaju aktualizovane lebo maju novu doktorku..objednali ma 8.10 na 9.30 k tej novej..a v ordinacnych maju pisane Foltyna od obeda tak to maju asi upravene uz....k otapkovej by som cskala az do novembra tak radsej skorej bo 15.7 posledna msa neviem co sa deje.. ta starsia sestrickaje taka divna ale no da sa..ona tam bola uz od zaciatku ked som chodila do starej ambulancie
@zdenin aha, to som nevedela, stou novou doktorkou. Na poradni som tam bola naposledy min. tyzden, uz chodim priamo do porodnice. K Otapkovej som aj ja dlho cakala na prvy termin /mesiac/. Ta starsia je taka trosku naladova, ale pokial clovek snou jedna slusne a nefufne sa za trosku podrazdenejsi ton, tak aj ona sa potom fajn sprava. Hold, kazdy sme nejaky 🙂 a ako sa vola ta nova doktorka? na stranke to zatial nevidim
je to síce staršia téma, ale snáď mi niekto odpovie. Prosím Vás, pani doktorka Sedliaková, aké s ňou máte skúsenosti? Chcela by som prejsť do fed gynu, uz som si bola vyzdvihnut aj listok, ale stale vaham. ďakujem. 🙂
Vie niekto ako funguje u nich to platenie aktuálne? Nechce sami tam trepať len preto aby som si prečítala cenník :( diky baby
@leenkaa2708 plati sa 10 eur za ultrazvuk, nic viac..
@simkanati dakujem pekne a chodite tam? Mozem par otazok do spravy? Pozeram ze mate termin tiez na maj ako my 🙂
@leenkaa2708 ano kludne 🙂
Chodim sem už 10r a teraz zisťujem keď som tehotna že ten frmol čo tam maju si nevedia ustriehnuť. Nebyť šikovnej mladej sestričky tak tam človek čaka 3h a nie len hodinu po obj.termine. Dnes som zistila nahodne keď som sa ako pacient opytala prečo som nebola na gluko testoch že jednoducho zabudli a mali poznačene že som to absolvovala. Ako to je možne? Maju v tom chaus. Môžem byť rada že sme s malou zdrave a nemame komplikacie za inych oklonosti by som ich roztrhla v zuboch. Vobec nemaju prehlad o pacientovy sestrička by si zaslyžila tytul miesto nich!
@mayla88 sestricka titul? Keby arogancia kvitla,tak je ta ambulancia zakvitnuta ako jarná luka a sestricka by bola kralovnou vsetkych kvetov! Cest vynimke - doktorke Otapkovej.... Ani mna by neposlali,keby som si nenastudovala knizku a pravidelne sa nepytala na jednotlive vysetrenia. Mne dokonca sestra napisala nespravny vysledok cukru po teste do knizky (neg.) a na poslednej poradni,ked mi mudr.foltin uzatvaral knizku, prepisal na vyssiu hodnotu (poz.)!
Odignorovali vysetrenia krvi, len na pohotovosti mi brali,zapisali do knizky hodnoty (mala som dost nizke zelezo),ale odignorovali aj to,nepredpisali mi lieky,doktorka v porodnici zhrozena.. Ako to na clovek ale vediet?
Morfologicky ultrazvuk u mudr.sedliakovej? 3 minuty! Som vdacna za mudr.Otapkovu,keby som u nej nerodila, hned po porode by som odtial odisla. Otrasny pristup.
Ďalšia zla skúsenosť som rada že som tam bola naposledy.
@mayla88 prečo? a pri kom?
Prvý krát zabudli na gluko testy keby som sa neopytala tak mi ich ani v 34tt neurobia. a druha vec že som mala zle vysledky z histológie a tiež mi nezavolali a hlavne mali mi robiť ster hneď keď som sa sťažovala z daným problemom. A to že tam riešia v ambulancii dve pacientky na raz to je len čerešnička. Súkromie nepoznaju?!
@mayla88 a ako si zistila potom že máš zlé výsledky z histológie? ako dve pacientky naraz myslíš? pri dr? či jedna pri sestričke druhá pri dr? toto nechápem
no išla som si osobne zobrať vysledky aby som mala komplet všetko v karte do pôrodnice. Ano jednu pacientku setrička vybavuje a druhu pacientku lekár alebo doktorka. To sa mi stava pravidelne že dve naraz vybavuju! A gluko testy mala pani doktorka poznačene že mi ich už robila, na to som sa ja opakovane opytala prečo mi to nerobil. Ona že veď ste už boli, ja že nie. Tak v 34tt na rychlo mi robili gluko.
@mayla88 aha no a tie miestnosti su oddelen zvukom asi nie ale tak nevidno to ci?
no tam su len roldor dvere. ale to skor som myslela ze lekar vybavuje pacientku ktora sedi hneď vedla mňa a mňa vybavuje sestra. A jedna vec odber krvi robi vždy rano setrička ktora už je na dvochodku a je dosť neprijemna, hlavne ja čo mam strach z odberu si to tam vždy odtrpim. mohla by byť ludskejšia. A to som tam 10r chodila teraz som došla na to že už tam nebudem chodiť ani naaahodou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
rodila som u dr. Oťapkovej - skvela ako lekarka aj ako clovek 🙂 v nemocnici pred prepustenim ma vysetroval aj dr.Foltín - jeho privolali na konzultaciu ci ma mozu pustit a bol v pohode a asi dobry odbornik ked volali jeho.