Ahojte, viem, že epidurálku poskytuju už 24 hod v Žiline a napísali mi aj to, že treba 2 týždne pred termínom prísť ku nim na anesteziológiu.
Chcem sa opýtať mamičiek, ktoré si ju tu v Žiline dali, aké majú skúsenosti?
Či ste mali pôrod bez bolesti a vedeli kedy tlačiť. Či ste nemali žiadne komplikácie z toho.
Ďakujem
@papaya308 ahoj no odpísali mi odtiaľ, že už ju majú 24 hodín, ale musíš ísť 2 týždne pred termínom na tie predoperačné vyšetrenia, inak ti ju nedajú ... tam sa asi s nimi dohodneš, a potom im zavoláš .... no ja by som chcela, ale keď neviem, žiadne baby mi tu ešte nenapísali :( že či boli spokojné s ňou a tak ... či vedeli kedy mali tlačiť a pod.... 100 euro
ja prave citam dost negativne nazory v poslednej dobe,preto som od nej upustila,mozno napise nejaka kočka dobru skusenost,som prvorodicka,tak nemam s cim porovnat 🙂 a ta cena sla asi dolu,nebolo to 150eur?
Ja som mala epidural ale nerodila som v ziline rodila som v martine.mne epidural velmi pomohol
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj a odkedy to je uz 24hod denne?nevies,aka je cena? nejak sa na nu sice nechystam, ale clovek nikdy nevie,ked bude na mieste cinu,ci si to nerozmyslim 🙂