Ahojte,tie čo ste rodili teraz v Dolnom Kubíne...je pravda že epiduralka, ktorá sa už nikde neplatí, ale v Dolnom Kubíne sa to platí??
@mirola ahaa, to som nevedela.
Ďakujem 😊
@secretadmirer ako ste mohli platit, ved Antolska je univerzitna nemocnica... nemyslite to nahodou tak, ze to bolo este pred zrusenim poplatku za epi, cize pred februarom 2018?
@secretadmirer no lebo ja tam idem rodit teraz a bolo mi povedane, ze sa za nu neplati..
Ja idem rodiť začiatkom mája a moja gynekologička mi povedala, že v DK sa za epiduralku platí.
@annabrodnanska mirola ale mala na mysli Antolsku, nie DK, na Antolskej sa neplati, v DK sa plati
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
to ze sa nikde neplati nie je pravda, vo vela nemocniciach sa plati stale. Myslim, ze zakon sa vztahuje len na fakultne nemocnine.
" Uvedené poplatky sa zrušia v nemocniciach, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti ministerstva zdravotníctva. Sú to predovšetkým univerzitné a fakultné nemocnice."
cize vsetky ostatne poplatky mozu vyberat stale a aj vyberaju....