Epidurál a Otec pri pôrode - Piešťany

jezica
9. máj 2019

Maminy ahoj, otázočka ohľadom epiny a otca pri pôrode v Piešťanoch. Zadaraa, ci sa platí? 🤔😉Termin mam koniec augusta... Dikičko ta každú odpoveď

alica_matejka
9. máj 2019

epiduralka ako aj pritomnost otca pri porode sa doplaca v kazdej nemocnicni

lenuska1907
9. máj 2019

vo fakultnych je to zadarmo 🙂

kikina38
9. máj 2019

@alica_matejka máte milne info nie všade sa dopláca.. u nás v Tt je epidural zdarma.. je to na nemocnici ale väčšina nemocníc už ma epidural zdarma a takisto to platí aj keď chce byť otecko pri pôrode

bubalea
9. máj 2019

V Prešove tiež zadara pokiaľ náhle nezmenili cenníky 🙏

sintra
9. máj 2019

@alica_matejka to uz davno neplati predsa

evulienkaeko
9. máj 2019

V piestanoch stoji epi 85 eur

evinkakub
9. máj 2019

epidural sa uz neplati vo vacsine nemocnic, jedine tak v sukromnych.

e1i
9. máj 2019

@jezica neplati sa v nemocniciach co patria pod MZ SR a najnovsie v ZA kraji vo všetkých. Inak sa plati,cize aj v PN sa plati aj epidural aj otec pri pôrode

gloria31
9. máj 2019

Epi 85eur a otec myslím 20eur

patrikaa2
9. máj 2019

@jezica v PN sa už neplatí keď chce byt otec pri pôrode 🙂

patrikaa2
9. máj 2019

@jezica mám kamarátku ktorá nedávno rodila mala pri sebe aj priateľa a neplatili nič 🙂

janette321
9. máj 2019

Asi to uz zrusili . Tiez som v PN platila 85 epidural a 20 za segru kameramanku pri porode 😁 . Ale viem ze sa pisalo ze uz to ma byt zadarmo ...

simona92101
12. jún 2019

Rodila som 2 mes.dozadu,muz bol pri porode a 20 e sme platili.plati sa aj za VIP izbu,aj za epiduralku,pozrite si oficialny cennik na stranke nemocnice

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre