Pekne prosim, vsetky reakcie na tuto pani doktorku.
Prestahovali sme sa do Bratislavy a nepoznam tu ziadnych gynekologov, tato doktorka ma ambl. na Zaporozskej v Petrzalke co by mi vyhovovalo. Pripadne mi poradte nieco lepsie.
aj ja som ku nej chodila na začiatku tehotenstva,ked som ešte žila v Bratislave....nemôžem na ňu povedať nič zlé,ku mne bola milá a príjemná.ale navštívila som ju len pár krát,potom som sa vrátila do svojho rodného mesta.
hmm, to som velmi vela rad nedostala, asi budem musiet vyskusat sama.Zatial nemam nejake problemy a po gyn. stranke sa teraz citim fajn, takze nepotrebujem nejaku velku starostlivost.Maximalne tak preventivky a v buducnosti, ked ukoncim dojcenie tak snad nejaka antikoncepcia.Skor je pre mna vyhoda, ze je to blizko, co pri dvoch detoch ocenujem.Vraj ma uplne novu cistu a dobre vybavenu ambl. a lepsi pristup ako dr. Holecova v tej istej budove.Tak snad skusim, len si najst cas od deti 🙂
😉 zla urcite nie je a ako odbornicka je tiez vyborna,takze ak sa nepriklad nechystas na dalsie babo,tak preco nie? 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som tiez z petrzalky,ale chodim k dr.hubkovej do biskupic,jej dcera je tiez gynekologicka v ruzinove-rodila ma.
vanickova predtym toez robila v biskupiciach,raz,alebo dvakrat ma vysetrovala,ale nijak na mna nezaposobila-je ako chlap.hovori sa,ze chlapi su lepsi gynekologovia,ale zena lepsie pochopi,ked sama tym,ci onym presla. 🙂