Dobry den, chcem sa opytat, ci niektora z vas ma skusenosti s panom doktorom Babincom?
Vobec ho nepoznam, v zivote som ho nevidela ani nepocula, len mam nanho kontakt od jednej znamej, odporucila mi ho k porodu. Mozete mi prosim napisat vase skusenosti, ktore mate?
Dakujem!!!
vejula - budem ti vdacna 😵
no suzik tak som hovorila s maminou a ona povedala , že vraj ako odborník je veľmi dobrý ale prístup má dosť tvrdý a necitlivý...
ahoj vejula - dik za info, tak uvidim, co dalej. asi sa s nim stretnem, to este neznamena, ze zavazne..
mozno sa na tuto temu este niekto ozve, kto ho pozna. cim viac nazorov, tym lepsie.. 🙂
Vie este niekto nejaku informaciu??
pristup o nicom (podla toho aku ma naladu),ale ako odbornik je dobry.Mne urgentne robil cisarsky a vsetko vtedy prebehlo v poriadku.
mna prijimal do nemocnice a bol celkom zlaty asi preto ze som bola rozklepana a videl to na mne a nechcel ma este viac vystrasit... alebo mal prave dobru naladu ako pise mia 😉 viac som sa s nim v nemocnici nestretla ale ja som mala celkovo stastie na lekarov ze som ich asi vzdy zastihla v dobrej nalade co sa neda povedat o niektorych sestrickach (aj ked niektore boli zase fakt super)
hm, ja ho vobec nepoznam, ale aby bol niekto ku mne "clovekom" je tiez celkom dolezite v takej chvili ako je porod, nemyslite? aspon si myslim, ze zena je vtedy psychicky vycerpana a sprosty pristup jej psychiku moze len zhorsit. Mylim sa? 😖
ahoj suzik, no ja som sa s nim stretla na pohotovosti-raz, a nemozem na neho nic zle povedat.. Najskor som sa ho mierne zlakla, kedze je to velky chlap s drsnym vyzorom 😅 ale pri vysetrovani bol podla mna jemny, nic ma nebolelo..zatial co pri mojej uzasnej gynekologicke o tom mozem len snivat 😒 a prisiel odmerany, ale ked som mu polozila prvu otazku tak sa aj rozvypraval a posrandoval.. moja mama ho mala pri porode a tiez si ho velmi chvalila 😉 urcite je po tolkych rokoch aj velky odbornik.
ninka to vystihla - mala som z neho presne ten pocit 😉
dakujem za info 🙂
Tak ho asi ochutnam 😀
Ahojte,
Dr. Babinec je hl. osetrujuci lekar hore na 6-nedeli...ja som si v zilinskej por svoje odlezala 😝 , tak vam mozem napisat skoro o kazdom 😎
Babinec je presne podla toho aku na prave naladu, vie byt vtipny, je to odbornik, mna primal tusim 3x ked som sla lezat...bol v poho...proste odbornik, ziadne city a emocie, nespraval sa drzo ani arogantne...ale ma fakt dost drsny vyzor a ruky ako maco 🙂, ale ani raz mi pri vysetreni neublizil, ale ku porodu by som ho asi ee...
no moja znama ma na neho iny nazor, bol na zaciatku jej porodu...co je na tom pravdy tazko povedat.
keby som si mala vybrat beriem Dr. Babiaka vsetkymi 10 😉, ludskejsieho lekara som tam nezazila, mlady, sympaticky, empaticky... 🙂
ja som to oba razy som to nechala na nahodu, kto tam prave bude....povedala som si ze predsa rodit snad vedia vsetci...1x som mala Dr. Kalisnu, ta tam uz myslim nie je, a 2x Dr. Kalafusovu...obe su mlade, Kalisna mala velmi dobry pristup, bola neskutocne mila....
druha pani Dr. bola trosku nahnevana, bo musela rodit ked uz mala byt po dlhej sluzbe doma...ale zato ma zasila uplne ukazkovo...
drzim palce pri vybere
este k zil. por.: da sa to tam vydrzat, pre mna bolo dolezite, aby ma mohli denne navstevovat...z domu to mame asi aj 5 minut peso 😉 ....
ollski: a nevies ci sa oplati si zaplatit za tu izbu nadstandard? kde mozes mat na izbe aj manzela po porode... lebo vela ludi to chvali. A s Kalafusovou mam skusenost aj ja, ale nemozem nic zle na nu povedat 😵 mna len prepustala z nemocnice.
Ahojte,
tak Babinec ma tiež kedysi príjmal na pohotovsti do nemocnice, ale bolo to ešte v 2005, mala som z neho strach a rešpekt ale ináč bol v pohode, len je fakt chlap ale s citom..
Fakt super človek aj lekár je Dr. Babjak
ninka, Cena: 1 deň pobytu 2 000 Sk
Možnosť spoločného pobytu na izbe s manželom, príp. partnerom, samostatné sociálne zariadenie, sprcha,
WC, chladnička, mikrovlnka, TV, internet, možnosť návštev po celý deň.
ked som tam bola ja tak boli hotove len tieto apartmany, akurat ich dokoncovali, tak nas tam vodili z prveho nech si o pozrieme 😀 este to vonalo novotou, a vyzeralo super!!...mohol tam byt aj manzel odnevidim-donevidim...bola tak supet manz.postel s polohovatelnymi matracmi...
potom myslim este dokoncili izby jednotky, no tie uz nemaju WC ani manzelsku postel, ale navstevy su asi tiez hocikedy, kedze je tam recepcia...su tam najsamfajn sestricky!!! naozaj, tie naj dali tam, aj Dr.
no ja som si to oba "uzila" jlasika na 4p a dalo sa(no WC a sprchy...adsej pomlci), 2.x som uz vedela do coho idem, takze som bola pripravena...odsavacka a atd, pretoze 1x sa mi tam ohladne kojenia venovala len jedna sestricka, taka starsia, myslim ze sa vola Rychlikova...bola velmi zlata a trpezliva, lebo simi spala a spala, nevedela sa prisat....a vobec sme ju nemohli zobudit!! nijak...kojila som necele 2m aj to nie plne, viac mala nutrilonu ako MM...ale pri druhom sme to zvladli uplne super vyse 13m, takze treba byt pripravena 😉 papa
ja som bola spokojná s ním,pri vyšetrení je jemný a robil mi sekciu,všetci kto videl jazvu to chválili že dobrá práca,dokonca mi veľmi pomohol mala som chronický zápal slepého čreva a on mi na to prišiel a doporučil mi chirurga,bolesti som mala 4 roky,mala som zrast na slepáku,od laparoskopie mám s tým už pokoj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No ja osobne skusenosti nemám, ale videla som ho ked prijimali moju maminu do nemocnice a myslím že je to taký riadny chlap, vyzeral tak drsne,a veľko, ale myslím že je dobrý odborník... Však spýtam sa maminy a potom ti dám vedieť viac 😉