Dostali ste pri pôrode facku?

tykat
13. okt 2017

Bezi to teraz vsade, v telke, v novinach, na facebooku...vsade na mna vyskoci ten dr. co v pripade potreby "usmerni" fackou.
Je tu na konovi kopec zien-rodiciek...tak ma zaujima ci to niektora zazila.

heregova
13. okt 2017

@mirka17 asi tak,uplne zbytocna tema,ked dve temy nad nou sa to prebera vo velkom,zase by sa tu zeny len hadali

trisp
13. okt 2017

Ja som síce nezažila facku, ale zažila som posmešné úškrny, nevhodné poznámky a drzé a povýšenecké správanie, vďaka ktorému som sa cítila nie ako človek hodný úcty, ale ako tovar.

emilia25
13. okt 2017

4 porody za sebou ale vzdy sa pekne chovali nemala som ziaden problem dokonca ani vtedy ked som pri 3 porode bola bez muza lebo ako fakt je ten ze doktory si toto nedovolia ked ma zena muza pri sebe ale pri tom porode som si veru od pol noci do 5 aj pospala najlepsi porod zo vsetkych.

deti95060810
13. okt 2017

tak ja som tiež kadečo na pôrodoch zažila, ale facka nebola....to by som sa zdvihla aj s deckom medzi nohami a udrbala tomu čo mi ju dal....😀
mňa skôr sestričky urazili otázkou " však vy ste tu bola nedávno "

jana_eyre
13. okt 2017

mam za sebou tri porody, vzdy som mala vlastne dobru skusenost s personalom /az na par vynimocnych situacii/, facku som teda nikdy nedostala..

pri druhom som mala obrovske tlaky a sialene ma to bolelo, aj som kricala od bolesti, len ma tisili aby som nevystrasila ostatne rodicky.. uprimne bolo mi vtedy jedno ci niekoho strasim, nikdy som taku bolest nezazila - ani predtym, ani potom..

tana85
13. okt 2017

nie, vybrala som si porodnika, ktory je slusny a trpezlivy.

pininka
14. okt 2017

Poznam jednu babu,ktora zazila facku pri porode,ale dakovala potom doktorovi. V tej najnevhodnejsej situacii zacal strasne hystercit a dieta sa malo velmi zle. Nepomahalo ano dohovaranie,ani ukludnovanie, ona len vriskala a nic netlacila. Spamatala sa az ked jednu dostala a porod pokracoval dalej bez problemov. Myslim ze to urcite nieje bezne,ani by to nemalo byt standardne,alebo pre srandu, no ak to pomoze zachranit zivot,tak ano. V normalnom zivote poznam zeny, ktore sa vedia dostat so takeho stavu,ze nic ine nepomaha,zazila som to na vlastne oci.

sadika
14. okt 2017

Ked som ja rodila,teda este predychavala kontrakcie na chodbe, tak na sale mali zensku ktora totalne nespolupracovala. Iba ziapala ako sialena. Cely personal bol z nej mimo,uz nevedeli co s nou maju robit. Sestricky chodili upokojovat ostatne rodicky,ze toto je ojedinely pripad,ze sa to nestava casto,lebo fakt to bolo hrozne. V tej chvili kebyze ma pustia k tej vrieskajucej mamicke tak ju asi sama prefackam. Ja som tiez nemala porod ze pridem,zatlacim a hotovo,ale ked je to nevyhnutne tak nech aj prefackuju. No a teraz nech ma vsetky kojo-bio-raw-a este neviem ake dementne matky ukamenuju 😃

tinaa64
14. okt 2017

@sadika nojedno by ma zaujimalo co ma stym spoločné:kojo-bio-raw matky lebo nejak to nema logiku a preco by mali byt dementne???ja sa len pytam...ja lenze stale ma to trochu zarazi ze ku skoro kazdej veci maju matky privlastok bio raw kojo atd...a najviac ma bavi ked niekto povie na mamicku ktora nosi svoje dieta ze je bio😂😂😂akoze co to s tym ma spolocne....prosiiim vysvetlite mi to niekto lebo ozaj tomu nechapem

tinaa64
14. okt 2017

inac ja potom musim byt extra super biomatka,nakolko som prvu kojila do 3 rokov (mlieko som mala tak naco minat peniaze na nieco umelensila som ju v satke nakolko neznasala byt v kociku ..tak isto aj druha.nac so) sa stretla uz aj s vyrazom ze kojofilka😂😂😂😂😂

domak2
14. okt 2017

@tinaa64 to sa neda vysvetlit, lebo prijemca by musel mat v hlave viac ako dve bunky co sa spolu momentalne aj tak nebavia 😅

ludmila73
14. okt 2017

👍

sadika
14. okt 2017

@tinaa64 ak robia vsetko s mierou tak je to v poriadku ale vo svojom okoli som zazila nejednu mamicku co kojila aj keby umret mala, prsnik von aj na verejnosti,ziadna sebaucta - ved co ved kojim! a najlepsie ze odsudzuju tie,co kojit nemozu aleebo nechcu. Dalej biomatky - skoro ma zabili ked sa dozvedeli ze davam 1.5 dietatu vodu z vodovodu, komentuju vsetko co sa da, ziadne umele zasahy do porodu aj ked je to nevyhnutne,ziadne lieky atd. a potom na foach vyplakavaju ake boli dotrhane,ubolene...Pride mi to cele chore. Nech si kazdy robi podla svojho uvazenia

tinaa64
14. okt 2017

ukamenovatved hovorim ze som biomatkA😂😂(porod prirodzeny bez nicoho,deti kojene,ak lieky nrmusim dat nedavam radsej bylinky,prva dcera len vodu pije,necham deti sa hrat v hline,blate skakat v mlake,,,,)len s tym rozdielom ze ja nekomentujem,nesudim ak nejaka mamicka dava um...lenlena uz rozculuje to ze ak nieaka mamicka nesuhlasia s prepleskom odvlekara zeby sa rodicka prebrala z amoku su hned oznacovane za bio,raw,kojo matky a este k tomu aj ze su dementne ...ako to kde sme???

sadika
14. okt 2017

@tinaa64 tak nesuhlas, mas na to pravo,presne ako ja si mysliet svoje. Pekny vecer.

tinaa64
14. okt 2017

Jasné ze nesuhlasim...zachvilu budu este aj tie matky oznacovane za biomatky ktore radsej travia svoj volny cas niekde v prirode ako v obchodnych centrách...samozrejme ak uz niesu tak označené....necudovala by som sa

nanervy_2
14. okt 2017

nie jeden doktor je problem. cely system "robte co vam kazeme" pre rodiace zeny je problem. Hlaska sestry rodicke "teraz vam dieta nedonesieme, az rano" je problem.
Arogantne sestry, podavanie zbytocnych liekov, nutenie lezat na chrbte (aj pri monitore) je problem
Vobec veta: "Rodil ma ten a ten lekar" je problem

pallacinka29
14. okt 2017

@sadika pekne si ich nazvala, skutočne sú niektoré dementné...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre