Ahoj gynekologa odbornika, chystam sa znova otehotniet ale az po tom co najdem dobreho doktora.Poradte mi prosim.
Potrebujem spickoveho doktora nakolko maly sa narodil s detskou mozgovou obrnou zapricinenou vyrusom, samozrejme zanedbala ho doktorka ktora nas mala na starosti.Preto iste chapete ze potrebujem super nadpozemskeho doktora a odbornika na vyvoj dietatka. Napiste rady a skusenosti......
@meiwe ja som chodila dlhe roky do Probiosu k MUDr. Smolikovi, uz odtial ale odisiel. Presla som do Sanatoria Koch, ale tam som akurat bola len na rocnej prehliadke vcera, takze moc skusenosti nemam. Avsak tam je viac doktorov a myslim, ze oni si pristorjovo dobre vybaveni, preto som tam presla. Ale co viem tak v tej prenatalnej diagnostike je tusim odbornik MUDr. Michal Holan, on je v Medifere.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
dr.hvizdak s manzelkou - vyborni ludia,odbornici...su v ba - milosrdni bratia...drzim palce