Do porodu mam sice este daleko,ale uz teraz som z neho vystresovana...ak ste tu nejake, ktore mate skusenosti s tymito porodnicami, tak poradte, ktoru z nich si vybrat...piste pre a proti vsetkeho spojeneho s porodom v tychto porodniciach...dakujem 🙂)
a mozes mat babatko stale pri sebe ked sa narodi alebo ti ho beru prec?
@janulienkka Ahoj,tak ja mam za sebou jeden porod v DK a kludne mozem odporucat.Zo zaciatku vyvolavany,potom sa to muselo riesit akutnou sekciou,co sa tyka odbornosti nemam co vytykat,sestricky na novorodeneckom su super,babatko vezmu vzdy ked potrebujes a co sa mne najviac paci je,ze mas stale babo pri sebe,teda nenosia Ti ho len vyhradne na dojcenie.Aj mliecko sa rychlejsie spusti,ked budes mat svoju malu lasocku pri sebe 😉 Aj ked priestory tam nie su az take nobl,ale da sa.Na kazdej izbe je novy prebalovaci pult so zabudovanou vanickou a skrinkami,rodila som tiez vo februari aj teplucko sme mali.Takze ja DK odporucam uz len preto,ze mas babatko pri sebe cely cas 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj ja som rodila 2 krat v trstenej a bola som spokojna' mala som aj epiduralku' su tam aj vip izby 3 lozkove na tej som bola ja a vobec som sa tam necitila ako v nemocnici' telka sprcha na izbe' super sa starali aj o deticky aj o nas