Dobrý deň, či ahojte, chcela by som sa opýtať, prajem si rodiť v Trenčíne lebo tam teraz bývam ale doktora mám v Martine, keďže v Trenčíne sú všetci vyťažený. Ako je to s posledným mesiacom pred pôrodom? Treba sa niekam prehlásiť, alebo len ísť do nemocnice a tam sa nejako vybaviť, aby som každý týždeň nebehala hore dole? Poraďte mi prosím ďakujem a prajem Vám pekný deň.
@leela28 ahoj, ja bývam v GA a Dr. mám v Štúrove. Posledný mesiac som musela chodiť do Štúrova. Bola som sa popýtať tu v GA v nemocke, že či tam mám chodiť posledný mesiac, ale neboli na mňa zvedaví. Vraj stačí, ak tam pôjdem, keď už začne pôrod. Radšej sa choď tam popýtať, aby si mala jasno aj ty a aj lekári, keď už pôjdeš k nim rodiť.
Ahojte, moc ďakujem za rady.. Zuzulica ja práve tiež mám v pláne pred pôrodom sa tam ísť pozrieť, lebo ma zaujíma prostredie a že aj robia také ukážky.. Tak som sama zvedavá.. 🙂 nech sa vám darí.. 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@leela28 ahoj, ja byvam v TT, trvaly pobyt mam v BA a aj rodit idem tam. Doktora nezaujima kde byvas. Posledny mesiac pred porodom uz chodis do nemocnice, ale nepotrebujes sa tam nejak specialne prihlasovat. Prides, sadnes do cakarne a cakas 🙂