Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či niekto pozná doktorku z Nitry Martu Seleckú?

kikakika13
12. okt 2019

Nechcela ma višetriť mam 16 rokov
Len strašne ma bolia obličky už 2 mesiac a povedala mi že klamem mam strach že sa mi tam môže robiť kameň čo sa stávalo aj mojim známim.....
Prosím vás mate nejakú radu alebo niečo predsa ste staršie odomna.... Ďakujem vám
(a blbé komenti si nechajte)

aleshka_supermama
12. okt 2019

@kikakika13 keď máš problémy s obliečkani odporúčam ti v NR doktorku Fajčikovu, ona ti spraví sono aj odbery.

kikakika13
autor
13. okt 2019

@aleshka_supermama ďakujem vám v pondelok tam pôjdem velmy pekne ďakujem

montemotherone
13. okt 2019

@kikakika13 tie blbé komenty sa týkajú len témy, alebo aj gramatiky? Lebo dievča, je to des! Až mi to príde tak, že si z nás robíš srandu.

loginexistuje
13. okt 2019

zbytocne tam pojdes v pondelok treba ist najprv kndvojej pediatricke ona ti da odporucanie na nefrologiu a potom sa tam objednas alebo pojdes pockat ale len tak ta tam neposle najprv ti pediater urobi aspon zakladne vysetrenia mocu a krvi

a mat v 16 nastich oblickove kamene je vysoko nepravdepodobne skor si len prechladnuta

loginexistuje
13. okt 2019

aha teraz vidim ze mas v profile 42 tyzden tehotenstva takze asi som odpisala len na fake prispevok no nic

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre