Ahojte, chcela by som sa opýtať, neporadili by ste mi nejakého konkretneho pôrodnika alebo pôrodnicku z vlastnej skúsenosti Košice?Za opovede vopred veľmi pekne ďakujem.
Dr suchánek, dr molokáč, dr rošakova, pozor ale je dovolenkové obdobie. Treba sa opýtať, či prídu aj mimo pracovnej doby
MUDr. Vladimír Kraus - vynikajúci 👍
@janciqa Velmi, velmi pekne dakujem, si poklad ja som v tom teple nejak mimo a este tehu ... zapotrosila som ho. Hovoris ze je fajn? Ja som dostala odporucanie na nu alebo Dr. Linkescha, prve babo mi rodil SC Dr. Fric ale ten uz je tam len zriedka a aj roky ma uz svoje. Tak by som niekoho ineho skusila.
@sofien Linkesch ma raz vysetroval....bol velmi mily....a vela ludi ho chvali...no ja nedam dopustit na dr.Frivaldsku....velmi sa mi paci najmä to ze ked sa jej nedovolas, ona zavola spät....aj velmi ludska mila bola....velka odbornicka....zasiva ako spickova krajcirka 🙂... Len co sa tyka epiduralu tak ona ho nerada dava....tak si to s nou ujasni hned na zaciatku 🙂 ....este aj dr.Melichova je uzasna...tiez zlatucka 🙂
@dievcatko8 no najlepsie bude ked za nim pojdes dopredu systemom ze zavolas na oddelenie a opytas sa ci tam je. Ak ti povedia ze ano, ides za nim, na oddedelni ti povedia kde je, zaklopes, predatavis sa a povies co chces. Ja som na svojho mala odporucania od sestry, takze som za nim isla a v pohode sme sa dohodli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mudr Suchanek, Nova nemocnica. Bola som unho dvakrat a staral sa fakt super.