Ahojte ,
Viete mi poradiť dobrého odborníka na morfologické sono ? Zatiaľ viem o 3 odborníkoch v Martine Mudr.Grochal a v Dunajskej Strede Mudr.Feldmar, tak pripadne vaše názory na nich a u koho ste boli vy na morfologickom sone a či poznáte aj niekoho v okoli NR ? Počula som aj o Mudr.Breštanskom v HLohovci ale ten robí vraj morfologické nerobí ale iba 3D/4D sono , tak neviem 🤷🏻♀️ . Ďakujem
Cunderlik a Holan v BA 😊
Dr. Slezak v BA, vsetko popise tak, ze sa ani nemas co pytat..🙂
Ja som bola 2x u Slezaka v Dunajskej Strede a super.
@leuska0910 nevedela som, ze ordinuje aj v BA.
@cimage v petrzalke na strecnianskej, to bolo v r. 2019
@veronika2194 v Banskej Štiavnici 🙂 doktorka Bihariová
MUDr. Brešťanský v Hlohovci robí aj morfologické, tento týždeň som bola u neho - objednávala som sa mejlom a priamo som napísala, že mám záujem o morfologické sono
Fetomed Dobling, Vieden
@dorotka363 áno ? Lebo mne dal gynekolog zoznam len tých ,co maju certifikát . A HC mám oveľa bližšie a počula som , že k Mudr.Brestanskemu chodia mamicky na 3D/4D ale nevedela som , že robí aj morfologické sono . A bola si spokojná , vysvetlil všetko a popozeral co bolo treba ?
@veronika2194 aj mne dal gynekológ zoznam a ako prvé mi odporučil Hlohovec, je to aj najbližšie od nás a vraj má s nimi dobré skúsenosti.. Pýtal sa hneď, ako nás s manželom vzal dnu, či idem teda na morfologické, tak som mu to potvrdila.. Všetko nám poukazoval, okomentoval a tak.. A nespomenul ani slovkom žiadny problém, tak sa tešíme na zdravého chlapčeka 🙂 Určite tam skús zavolať/mejlovať, za opýtanie nič nedáš
@veronika2194 za mňa Grochal. Povedal mi všetko čo bolo treba. Síce som u neho bola 45 minút ale stalo to zato
@sudocek Silno zvažujem tohto gynekológa aj ,keď je to ďalej od NR ako BA ale počula som samé dobre ohlasy naňho .
@veronika2194 dnes som mala prave debadu na tuto temu… nasa kamoska ma “problem”a ide bud.tyzden do Martina. Ze je to TOP!
Odporuacali viaceri Dr.
Drzim palce aby bolo vsetko OK💖
@veronika2194 určite skús. Je síce dráhy ale mne to za to stálo. Daj potom vedieť ako si dopadla. Držím palčeky
@sudocek Vraj 85 EUR plus prítomnosť doprovodu 5 EUR sa mi zdá
@dorotka363 a dal ti aj nejaké potvrdenie alebo niečo , či len foto a video na USB ?
@veronika2194 no ja som tam bola v roku 2020 a nechala som tam rovnú 100-ku. Ale bola som na 3D. Tak neviem.
Brešťanského odporúčam. Bola som unho 2x na morfologickom sone. Pekne všetko pomeral , pozrel , vysvetlil . Bol veľmi príjemný. Bola som aj u starého aj mladého obydvaja boli super . Na Brešťanského mi dala dokonca tip moja dr . Objednávala som sa cez email , veľmi rýchla a dobrá komunikácia . Sestričky veľmi príjemné , príjemné prostredie ja som bola veľmi spokojná po každej stránke.
@veronika2194 dal mi asi 3 strany s výsledkami sona + 2 fotky... 35€ stojí u neho morfo, manžel ako doprovod zdarma
@veronika2194 jednoznacne MUDr. Grochal, mala som dost zle vysledky tripple, uzasny pristup jeho i sestricky, prisposobili mi termin, vsetko ukazal a vysvetlil. Je sice v MT, ale mne po psychickej stranke velmi pomohlo jeho vysetrenie a ubezpecenie, ze vsetko bude ok.
@jane1987 mala si zle výsledky po prvom skríningu ? Dávala si si robiť aj trisomy test či hneď si išla ku Grochalovi na podrobne vyšetrenie ?
Ďakujem ,tak budem uvažovať medzi ním a Grochalom . O Breštanskom mi môj gynekolog nič nehovoril dal mi zoznam iba tých čo majú certifikáty ,tak som sa čudovala lebo tiež som o ňom počula dobre ohlasy.
@veronika2194 prve boli tiez zle, len mi nik nepovedal a druhe boli ds 1:8...takze trisomy a grochal
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@veronika2194 napr v BA MUDr. Cunderlik