Ahojte dievcata🙂poznate dakeho dobreho gynekologa,alebo gynekologicku vo Zvolene. Mam MuDr.Mihalikovu,ale v poslednom case s nou velmi spokojna nie som.A je lepsi muz,ci zena? 😉
elderka skus sa spytat v tejto teme https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
komarik • snž • Dnes o 13:01
Vie niekto poradiť dobrého gynekológa vo Zvolene? Poznám viacerých, ale rada by som počula názory a skúsenosti druhých. Ďakujem
sunnygirl • Dnes o 11:02
Ahojte dievčence,
chcela by som sa vás opýtať na gynekológov a gynekologičky vo Zvolene. Chodím ešte k svojmu pôvodnému do Lučenca, Dr. Orsághovi, som s ním spokojná, no potrebovala by som bližšie. Teraz som už Zvolenčanka. 😀
Vime len o nejakej p. Dr. Necpalovej, Šimo a Szedelyi? Iných nepoznám. Poradte, Díky 😉 .
Danu, díky, že si ma sem hodila. 😅 . Len dúfam, že mi niekto poradíte. ☹
Ja chodim k Šimovi a u mna absolutna spokojnost....ale bohuzial, niektore by ti to vyvratili..... 😢
Dr. Szedely jednoznacne
ja tiež chodím k dr. szedelymu a som spokojná
Ak aj v budúcnosti rodiť, tak k Dr. Szedely, Dr. Kamoďová, Dr. Olajcová - myslím, že tie doktorky majú aj svoje ordinácie 😉
Som spokojná aj s Dr. Necpalovou. 😉
ahojte !!! mam taky problem...zacala som chodit k doktorke mihalikovej...a mam pocit ze to nejako flaka !!! ☹ neviete mi poradit nejaku lepsiu gynekologicku ??? nasla som na internete este nejaku Blahutiakovu ...poznate ju niekto ??
Ja chodim k Dr. Szedelymu a mozem ho len odporucit. Je to vynikajuci lekat, aj sestricku ma velmi fajn. No a ak budem mat stastie, tak pri nom aj porodim. 🙂
Jednoznacne odporucam - Dr. Jan Simo oproti Akademiku. Veelmi prijemny aj sestricka.
@katarina.banska Katka, gratulujem k Laurinke, rodila si nakoniec pri Dr. Szedelym? Má aj vlastnú ordináciu, alebo sa iba s stredy strieda s Dr. Necpálovou?
@tatolu
ahoj, dakujem
nie nakoniec som rodila pri Tauferovi. Szedely ma vlastnu ordinaciu oproti plavarni, potom chodieva este niekam, asi k malej stanici. no to si nie som ista. ja k nemu chodim do jeho vlastnej ordinacie oproti plavarni.
Ahojte, nemate niektora telefon do ambulancie dr. Kamoďovej? Dr. google nasiel iba nejake banskobystricke cislo...
@danu
Ahoj, tiež hľadám dobrého gynekologa vo Zvolene. Tiež som z Lučenca. Na webe som sa dočítala, že Dr. Necpalovej nie je vôbec dobrá. Žiadnom prípade ju takmer nik neodporúča. Skús na pozrieť na stránke nasilekári.sk - niektorí sú tam hodnotení vacsinou majú veľmi dobré hodnotenie, ale sú aj s negatívnym hodnotení. Ja osobne sa chcem informovať ohladne - Dr. Galad, Dr. Sima alebo Dr.Haring. Prosím napíš mi, ak vieš niečo podrobnejšie. ďakujem za odpoved.
Zvolenska nemocnica otvorila novu gynekologicku ambulanciu, kde ordinuju skveli lekari z oddelenia. Tesim sa, lebo mam s nimi len tie najlepsie skusenosti. 😀
Ahojte, tiez som v ZV "nova" a nepoznam tu nikoho a toboz nie lekarov. Potrebujem zmenit gynekolog... su tu nejake novinky? Velmi by ma zaujimalo si Simo a Galad maju vlastne sono na ambulancii (aby som nemusela behat kade-tade)??? (Galad+kolega urcite maju sono, na webe som ho nasla, ale priamo v ambulancii?)
Simca- Dr. Simo ma vsetko v jednej ambilancii, akurat dnes som tam bola na preventivke, ma aj sono, robi aj sono prsnikov, netreba behat kade-tade, objednas sa na presnu hodinu, neplatis za objednanie a cakas max 10 minut- u mna velka spokojnost a urcite odporucam 🙂
ahojte, chcem sa opýtať, či sa u dr. šima platia nejaké poplatky, za objednanie, vyšetrenie a pod. ?
Aký starý je tak približne Dr. Šimo prosím vás? Ja tiež hľadám ale nechcem veľmi niekoho v dôchodkovom veku. Prípadne aj ten Szedely.
@kubkolucy ,
ahoj dr.Simo ma okolo 45 - rokov, do dôchodku daleko je fajn ,ak budes nieco potrebovat vediet napis do IP 🙂 🙂 🙂 ,
som jeho dlhorocna pacientka a velmi spokojna.
@vlasatica20 Ďakujem, tak to som rada. V Bystrici je veľa gynekológov ale ťažko je nájsť dobrého a keď nájdeš tak majú plno. Pôjdem asi do Zvolena, nie je to tak ďaleko.
A kde má ambulanciu šimo?? Neviete či treba aj s kartou či to si medzi sebou pošlú?! Mám doktorku až v ľupči a som zo zvolena je mi to bližšie.
@laurica123 ,
pozri do IP,napisala som ti,pa peknu nedelu 🙂
Tiež som dlhoročnou pacientkou Dr. Šima - som s ním veľmi, veľmi, veľmi spokojná. Aj s jeho manželkou, ktorá mu robí v ambulancii sestričku. Priateľský aj profesionálny prístup, dobré vybavenie ambulancie, včasné objednávacie termíny, starostlivosť o vlastné pacientky aj v nemocnici .... - skutočne, nemám im čo vytknúť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj elderka a z ktorej casti Zv si???