Dobrý gynekológ v Košiciach

angelana
20. jan 2014

Viem, že pod. témy tu už boli, ale neviem si poradiť. S manželom sa snažíme o bábetko asi 5 rokov. Mám gynekológa, ktorý mi urobil ultrazvuk, odber krvi, výteri a povedal, že som úplne v poriadku, predpísal kyselinu listovú a povedal že sa máme snažiť. To počúvam zakaždým, ale už ma moja trpezlivosť opustila veď mám už 34 rokov. Tohto lekára mi doporučili kamarátky, ale ja nie som nadšená, lekár ktorý na mňa kašle, dlhé čakanie aj napriek objednaniu, hrozná sestrička, za všetko sa platí.... Preto som sa rozhodla zmeniť lekára. Prosím poraďte mi nejakého odborníka v Košiciach, ktorý by nám vedel pomôcť a ešte má aj ľudský prístup. Ďakujem za každú odpoveď.

gab1kaaa
20. jan 2014

p. doktorka Héželová - skvelá, chodíme k nej všetky z rodiny, ambulanciu má na Zbrojničnej ul. nedaleko malého Tesca. Veľa kamarátok k nej prešlo a su veľmi spokojné.

tianka
20. jan 2014

@angelana a mm je ok? Viac krat sa stava ze sa vysetri prv muz az potom zena.

tanicka81
20. jan 2014

Ja by som ti odporučila pani doktorku Frívalskú. Má ordináciu v Košiciach na Železníkoch a taktiež rodí na Rastislavke. Super lekárka môžem len odporučiť.

leria
20. jan 2014

@tianka presne tak.... partner bol na spermiograme? ten by mal byt prvý pri vyšetrení partnerov, prečo by mal byt problém len v tebe? podla toho aky bude mat spermiogram sa určí další postup..... možno mu postačia len nejake vitamíny a sa zadarí alebo to bude riešiť CAR.....

leria
20. jan 2014

Samozrejme to patrilo angelane 😉

jajanka2211
20. jan 2014

Ahojte, aj ja by som o nejakom dobrom gynekologovi chcela vediet. Najlepsie vsak nejaky chlap... Dufam, ze sa tu objavia nejake dobre tipy. 🙂

jul11
20. jan 2014

@angelana
@jajanka2211 odporucam Dr.Linkesch.ma ambulanciu v leteckej nemocnici pri Dargove.inak je gynekolog/porodnik na Rastislavke.predtym robil v Saci.mily,prijemny,ochotny,velmi pohodovy,vie ukludnit.je odbornik na ultrazvuky a je aj operater.rodila som pri nom 4kg babo,volala v sobotu rano o piatej a vecer o desiatej prisiel odrodit dalsiu svoju pacientku.po dvoch dnoch som bola uplne fit.

darina1952
21. jan 2014

@angelana @jajanka2211 ahojte, ja chodím k MUDr. Jánovi Adamovi, má ambulanciu v poliklinike na prízemí pri Novej nemocnici - robil predtým v nemocnici pôrodníka a teraz má ambulanciu, som veľmi spokojná, má milú sestričku (svoju manželku), nikdy dlho nečakám a berie aj nové pacientky, tel. 6444315. 😉

angelana
autor
26. jan 2014

Ďakujem všetkým za odpovede 🙂, ešte by som sa chcela spýtať či máte nejaké osobné skúsenosti s Dr. Luptákom, alebo s Dr. Hermanom. V recenziach ma zaujal aj Dr. Linkesch, ktorého mi odporúča aj v príspevku jul11, akú skúsenosť máte s ním?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre