Dobrý gynekológ - Nová Baňa, Žiar nad Hronom, Žarnovica

petushka87
10. júl 2014

Žienky, viete poradiť fakt dobrého gynekológa niekde v týchto mestách? Prípadne kdesi im naokolí. Díky 😉

kissiska
10. júl 2014

Nikto :D V Žiari nad Hronom je doktorka Ďurkechová, ale tým, že chodí k pôrodom (je v nemocnici) tak neviem, ako je to s jej pacientkami...ja ked som sa k nej pýtala, tak mi vravela, že ona nema vlastnú ambulanciu, a že budem musieť dlhšie čakať na vyšetrenia a tak, tak som radšej zvolila iného gynekológa....V Novej Bani je Nižník , k nemu chodí väčšina žien, ale či je dobrý, neviem...ja chodím do BB ku gynekológovi...

petushka87
autor
10. júl 2014

@kissiska ďakujem. A v BB je niekto taký, že sa oplatí dochádzať (kto)? Pýtam sa, bo sa sťahujeme z východného Sr a nepoznám tu nikoho 😖 O Nižníkovi som počula, že k nemu veľa žien chodí... len ja som už mala takého gyn., kde nás chodila kopa, ale zanedbal mi veeeeela problémov aj úplne banálnych, takže sa trošku bojím aby toto nebolo o tom istom - kvantita na úkor kvality 😒

kissiska
10. júl 2014

No ja chodím k Vodeckému, ale v BB je viacero odborníkov......úplne som spokojná..inač ja som tiež z východu, sme sa presťahovali do ZC...tiež som zháňala niekoho bližšie, aby sme nemuseli cestovať , ale ja nedôverujem Nižníkovi, ani tej doktorke (neviem ako sa volá v ZC, ta nema ani sono) ..Jedine Ďurkechova v Žiari , ale to som ti už písala hore o nej...teraz čakáme babatko a starostlivosť o mna, čo sa týka môjho gynekologa sa nedá poronvať s tym, čo mi rozprávali ženy, ktore chodia k Nižnikovi...ale komu sa neda cestovať, tak chodia k nemu...on je asi jediny tu....

kissiska
10. júl 2014

@petushka87 zabudla som ťa označiť 🙂

petushka87
autor
10. júl 2014

@kissiska veľké dík 😉 BB je síce ďalej, ale pouvažujem. Veď tohto sa ja bojím, že zase niekde budem chodiť pravidelne ako na klavír a po pár rokoch sa zas príde na dačo čo sa malo liečiť už dávno a je neskoro 😝
My ešte mimino neriešime ale keď budeme, u mňa to bude problém, tak aj preto hľadám dakoho "poriadneho" 🙂

syssu
5. aug 2014

@petushka87 neviem, ci este hladas, a neviem ci ti pomozem, ale v podstate situacia je tu takato.. na bani aj v zarnovici robia dr. Niznik a dr. Kovacicova - niektore dni su na bani,ine v ZC.. ako uz pisala kissiska, Niznik ma sono, Kovacicova nie.. inak su obaja starsi, a ako to uz chodi, niekto ich nevie vynachvalit a niekto je zase uplne nespokojny.. co zena, to ina skusenost.. ja som napr. zacinala u Kovacicovej a v podstate som od nej odisla iba kvoli tomu chybajucemu sonu - ked som cakala drobca, bolo to dost neprakticke odsediet si to vzdy dvakrat.. teraz pri druhom tehu chodim k Niznikovi a nemozem nic zle povedat.. lenze ja som zase tak trochu bezproblemovy pacient (vdaka Bohu) - ani pri jednom tehotenstve som nemala problemy, takze oni vlastne pri mne ani az tak nemaju co riesit, no a kvalita lekara sa asi najlepsie ukaze v tazkostiach..
ale teraz si tu na Bani otvarali novu ambulanciu dr. Pahuli so zenou.. su obaja mladi, on robi tusim v BS a ona asi v LV, maju aj sono.. ale neviem ako su na tom so skusenostami a kvalitou.. len je to tu teraz taka nova moznost..
este co poznam osobne baby v okoli, tak skor ako do ZH chodia do LV, ale neviem konkretne mena lekarov a ci to uz nie je pre teba prilis daleko..

simi22
7. aug 2014

@petushka87 V Novej Bani máte teraz novú gynekologickú ambulanciu so šikovnými lekármi, v pondelok je tam mladá dr. Pahuli a v piatok dr. Bátovský, určite by som som to skúsila tam. Je to nová krv, skúsenosti z nemocnice, nielen čistí ambulanti. Aj ambulanciu majú dobre vybavenú. Sídlia tam kde Nižník a Kovačičovou, ale na prízemí. A hlavne majú na vás dostatok času. Pá

mirinkaaa
28. okt 2015

@petushka87 odporucam Dr.Pahuli, maximalna spokojnost. Ona aj jej manžel sú gynekológovia (ambulancia v Novej Bani). Ja som ju mala aj pri porode a nemam jednu jedinu vyhradu.

siriel25
5. feb 2016

Ja chodim do ZH k Zeliznakovi a bola som u neho aj pocas tehu a podla mna super.

wwweva
26. okt 2016

@siriel25 Ahoj môžem sa opýtať koľko stojí u Zeliznaka cena fotky sona s ultrazvuku

siriel25
26. okt 2016

@wwweva fuuuha to si uz veru nepamataam 🙂 nejake 2e asi

wwweva
26. okt 2016

@siriel25 ok ďakujem

katka253111
26. okt 2016

A Zvolen? Ja mam Šima a som spokojna... a robi poobede co je bonus 🙂

alexandra1995
5. feb 2018

Prosím vie niekto koľko stojí 3D sono v Žarnovici u doktora Niznika ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre