Ahojte dievčatá,
nakoľko som zistila, že som tehotná a môj gynekológ je mimo BA, chcela by som sa prehodiť k niekomu do BA.
Viete mi poradiť s kým máte dobré skúsenosti a zároveň berie nové pacientky? Ideálne v Ružinove.
Za všetky rady dakujem 🙂
@emma_932 je tam uz len mlada a sestricka je nova ale je uzasna lepšiu sestričku som naozaj nestretla este.. A čakanie no ja mam poradne na cas takze ja nečakám stale ma objednajú na urcitu hodinu a hned ma aj vezmú.zaplatila som si tých 40 eur myslim ale je to fajn nemusim nikdy cakat
@raa96 vdaka za info, cize ak si zaplatim objednanie na presnu hodinu tak tam nemusim cakat cely den? A za kazde objednanie platis 40€?
@nikola12345678 v ruzinovskej poliklinike je aj pobočka Kochu...ja chodím tam a len raz v živote sa mi stalo ze som čakala dlhšie ako 10 minút ale to im niečo nefungovalo. Úroveň, kultúra, vybavenie...odporúčam. Za ten ročný poplatok to stojí ten komfort hlavne keď si tehotná
@ckatka ahoj Katka, pozeram ich cenník a pokiaľ som správne pochopila klasický ročný poplatok je 130€ + ak som tehotná ešte 190€ poplatok? Lekára si vyberáš sama alebo ti oni pridelia ? Už som pozerala ich stránku, ale nejako som nevedela sa dopátrať k recenziám
@nikola12345678 áno je to tak. Lekára si buď vyberies alebo ta dajú k niekomu oni. Je to podľa mňa jedno. Recenzie nájdeš najskôr asi v nejakých skupinách tu. Ja som spokojná. Je to môj 4.gynekolog ale asi tam ostanem už.
@nikola12345678 nie v cene je objednanie pocas celeho tehotenstva, potvrdenia, fotka usg, tlačiva, mailova komunikácia.. a neviem uz co vsetko este.. A áno nečakám stale mam presny cas
@nikola12345678 a je to iba jednorazovy poplatok
pani doktorku Zacharovu neodporucam..
Ja mam Predajnu vo Vrakuni, on je super, aj sa posmeje, aj spravi co ma, a dalej ma sledoval Krizko ml. (8mes.t), ale tam sa nedocakas ani na smrt, ked nieco treba tak mozes aj umriet v cakarni a sestricke budes vadit...
@raa96 ahoj prosim ta, chcem sa len opytat nevies ci pani doktorka berie aj tehotne pacientky?
@sonka_miro podľa.mna určite berie ale je tam nejaký poplatok sa mi zda
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikola12345678 ja chodím k pani doktorke Zacharovej v ružinovskej poliklinike, som s nou veľmi spokojná a tiež som tehotná a prístup aj vyšetrenia všetko precízne nic nezanedbava 🙂