Ahojte kocky,
chcem sa Vas spytat, ci ste mali dobre skusenosti s Trencianskou nemocnicou, ci sa drzali porodneho planu, ak ste im nejaky odovzdali.
Moja poziadavka taka hlavna je, aby dieta bolo ihned po porode este neumyte a nemerane prilozene na mna.
Ake mate skusenosti? Dakujem vam vsetkym za info.
@elliss86 porodneho planu sa drzali celu druhu dobu porodnu..potom v poslednej chvili doslo na cisarsky rez tak ten zvysok neviem ci by dodrzali (mala som tam tiez moznost volby porodnej polohy a prilozenie hned potom ..to mi slubili dodrzat)
Inac musim ich pochvalit lebo ked som sa prebrala z narkozi tak ma hned informovali o malej a doniesli mi ju asi za 30 min...este mi ju sestricka pomohla prilozit...lebo vsak polhodinu po perbrati z narkozi je clovek uplne mimo, takmer nic si nepametam...to som rada lebo ako som pocula po cisarskom reze velakrat cakaju zeny dlhe hodiny kym uvidia svoje dieta..niekde dokonca do dalsieho dna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Spýtaj sa tu: https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/ake-mate-skusenosti-s-porodnicou-v-trencine/
Čo sa mňa týka malinkú mi neprikladali, lebo ju bolo treba odsávať, ale pri druhom si to určite presadím... Pôrodného plánu sa snažia pridržiavať, ako je to teraz, keď je tam značný nápor aj z Ilavy. Počula som, že prvé dni ani nenechávali rodičky štandardné dve hodinky na sále a rovno vozili na izbu, kvôli veľkému počtu rodičiek... Ale teraz u to môže byť prispôsobené... Ja inak na TN pôrodnicu nedám dopustiť 🙂, okrem toho priloženia (ale bolo to naozaj odôvodnené) maximálna spokojnosť 🙂