Dá sa ubytovať v nadštandardnej izbe ešte pred pôrodom?

radulienka7
11. sep 2014

Ahojte, neviete náhodou či sa dá ubytovať na nadštandard ešte pred pôrodom? V piatok budem prenášať piaty deň a mám sa hlásiť na príjem, ale rada by som hola už vtedy na nadštandarte.

monciky
11. sep 2014

ja idem na prijem den pred planovanou sekciou a dufam, ze sa mi ujde nadstandard🙂

jasminet
11. sep 2014

na antolskej napr. nie - pred porodom sa lezi na rizikovom, potom porod a az na porod. sale sa hlasi zaujem o nadstandard. resp. sa sa este ked si na rizikovom zahlasit zaujem, ale ked pred tebou porodi ina zena ktora ho chce a je volny, tak ho daju jej a ty mas smolu.

kengurica
11. sep 2014

Zvycajne sa nadstandard dopredu neda zajednat. (ja som mala to stastie, ze bolo volne). Ak nie je zrovna volne, tak smola..... Akurat neviem, ako to riesia, ked porodi nejaka "celebritna" rosnicka, ci moderatorka......

pribinak
11. sep 2014

Neda, ale ked mas zazmluvneneho dobreho doktora, tak miestecko sa najde ;))) moja skusenost na Kramaroch

amouramour
15. sep 2014

ja som prenasala a vypytala som sa na nadstandart na pooperacne, kde som aj na kramaroch lezala...sice to ofrflali, ale miesto mi dali🙂ale v den porodu som sa musela pobalit...nastastie po porode sa mi usiel nadstandart na 9tke🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre