Čo zbaliť do pôrodnice?

29. sep 2024

Čo zbaliť do pôrodnice čo nikde nespomenú? chcem radu čo si mám zobrať do pôrodnice čo nikde nepíšu a nespomínajú ale predsa vam to pomohlo ?

zuzicka122
29. sep 2024

sluchadla k mobilu 😀 mala som izbu oproti sesterni a ked som si chcela aspon trochu zdriemnut zapla som si hudbu aby som prerusila ten hukot z chodby

mimer
29. sep 2024

Pevne nervy 🤩

majkaaa318
29. sep 2024

Masku na spanie na oči, štuple do uší, malý vankúšik pod hlavu, papierové utierky.

slnkompobozkana
29. sep 2024

Malú lampičku zvieratkovskú s červeným svetlom na noc 🤭

ns994
29. sep 2024

Nabijacku s dlhyyym kablom 😁

dada011
29. sep 2024

Príbor 🙂

luciaruz
29. sep 2024

Ja som zase mala kopu veci zbytocne, vsetko tam mali. Nabudúce idem s jednym ruksakom 😆 ale kazdopadne nabíjačka s dlhým kablom a sluchatka. A vela dát na internet😁 všetky druhy okraslovadiel zbytocne, telove mlieko zbytocne...bola som rada ze žijem 😆

lucia13022023
29. sep 2024

Lampička, slúchadlá a nabíjačka 🤣

kitycat
29. sep 2024

Roztrojku 😀

Mali sme elektricke dvohanie a lampu a nebolo kde nabijat telefon ci zapojit odsavacku

Mala com cisar a to polohovanie bola zachrana

svokrinjazykmonika
29. sep 2024

Mne boli super nadkolienky lebo mi bola strašná zima a mala som cisársky tak som nemohla mať oblečené gate.

colsami
29. sep 2024

Suhlasim, sluchadla aj pribor mi muz niesol na druhy den.
A vyborna vec co odporucam 😁 vlhceny toaletny papier.

autor
29. sep 2024

Ďakujem vam 🫶🏼

natall113
29. sep 2024

Sluchátka a za mňa určite aj nejaké trvanlivé snacky, porodila som o desiatej ráno ale v ten deň som už jedlo nedostala takže ma zachránili Bebe kekse

lenkakravcova
29. sep 2024

Kvapky do nosa. Neviem prečo ale mne sa tam strašné upchava nos 😀 a sladkosti. Veľa sladkostí

michaela789
29. sep 2024

Jedlo! Pri prvom som sa spoľahla, že veď mi manžel donesie, keď budem chcieť. No, keď som začala kojiť tak som skoro ohrýzla nočný stolík. Pri druhom a treťom som už šla vybavená jak na front - cerealne tyčinky, ryžové chleby, bebe, orechy, sušené ovocie, všetko čo nepotrebuje chlad.

petronellla87
29. sep 2024

Snacky, slúchadlá, nabíjačka, teple ponožky, a vineu alebo ejaky iný drink na podporu dojčenia. Ja som mala z dmka

lossless
29. sep 2024

Ja som vyuzila termosku na caj a vlastnu deku

evcagabi
29. sep 2024

Cicatridinu, vela vloziek, viac nocnych kosiel ako jednu na den, intimnu sprsku, poriadne slapky

evcagabi
29. sep 2024

A ked som presla diskusiu, tak ked vlhceny papier, urcite si vezmi s dubovou korou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre