Čo zbaliť do pôrodnice čo nikde nespomenú? chcem radu čo si mám zobrať do pôrodnice čo nikde nepíšu a nespomínajú ale predsa vam to pomohlo ?
Pevne nervy 🤩
Masku na spanie na oči, štuple do uší, malý vankúšik pod hlavu, papierové utierky.
Malú lampičku zvieratkovskú s červeným svetlom na noc 🤭
Nabijacku s dlhyyym kablom 😁
Príbor 🙂
Ja som zase mala kopu veci zbytocne, vsetko tam mali. Nabudúce idem s jednym ruksakom 😆 ale kazdopadne nabíjačka s dlhým kablom a sluchatka. A vela dát na internet😁 všetky druhy okraslovadiel zbytocne, telove mlieko zbytocne...bola som rada ze žijem 😆
Lampička, slúchadlá a nabíjačka 🤣
Roztrojku 😀
Mali sme elektricke dvohanie a lampu a nebolo kde nabijat telefon ci zapojit odsavacku
Mala com cisar a to polohovanie bola zachrana
Mne boli super nadkolienky lebo mi bola strašná zima a mala som cisársky tak som nemohla mať oblečené gate.
Suhlasim, sluchadla aj pribor mi muz niesol na druhy den.
A vyborna vec co odporucam 😁 vlhceny toaletny papier.
Ďakujem vam 🫶🏼
Sluchátka a za mňa určite aj nejaké trvanlivé snacky, porodila som o desiatej ráno ale v ten deň som už jedlo nedostala takže ma zachránili Bebe kekse
Kvapky do nosa. Neviem prečo ale mne sa tam strašné upchava nos 😀 a sladkosti. Veľa sladkostí
Jedlo! Pri prvom som sa spoľahla, že veď mi manžel donesie, keď budem chcieť. No, keď som začala kojiť tak som skoro ohrýzla nočný stolík. Pri druhom a treťom som už šla vybavená jak na front - cerealne tyčinky, ryžové chleby, bebe, orechy, sušené ovocie, všetko čo nepotrebuje chlad.
Snacky, slúchadlá, nabíjačka, teple ponožky, a vineu alebo ejaky iný drink na podporu dojčenia. Ja som mala z dmka
Ja som vyuzila termosku na caj a vlastnu deku
Cicatridinu, vela vloziek, viac nocnych kosiel ako jednu na den, intimnu sprsku, poriadne slapky
A ked som presla diskusiu, tak ked vlhceny papier, urcite si vezmi s dubovou korou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
sluchadla k mobilu 😀 mala som izbu oproti sesterni a ked som si chcela aspon trochu zdriemnut zapla som si hudbu aby som prerusila ten hukot z chodby