Ahojte mamičky!
Sú tu také, čo teraz niekedy rodili v Ružinove? Čo všetko ste si brali so sebou do pôrodnice pre vás a pre bábätko? Prípadne čo ste si vzali a bolo vám to na nič? 🙂
Pomaly by sa aj patrilo tašku zbaliť...ak by náhodou (náhoda je blbec 🙂 )
Ďakujem
No super, dakujem za infosky, kazda rada dobra 🙂 Chceme sa ist este pozriet pred porodom do nemocnice, davaju aj nejaky zoznam veci?
K tým vložkám a podložkám - občas neboli. Zožeň si zopár svojich, V najhoršom ich ponesieš domov.
Ahoj, neni davno som odtial prisla.V podstate vsetko tam mali, oblecenie pre dieta, plienky, podlozku na postel, zavinovacku, krem na ritku ( to dala nemocnica )
Ja som mala: 2 nočné kosele, uterak, WC papier, kozmetiku, urcite slapky do sprchy si zober, zupan, papuce,
hreben, mobil s fotakom. Zobrala som pre dieta par pampers plienok 5-6 a 2 dupacky. Vobec som to pre babatko nepouzila. Muzovi som len doma nachystala vajicko a oblecenie pre dieta a deku na prikrytie.
A vezmi si neperlivu Lucku mineralku, aspon 2 velke flase. Budu ta nútiť pit vela vody kvoli kojeniu, aby sa ti mlieko tvorilo. Zober si este vlozky.
Vlozky si pre istotu vezmem, jak napisala sarinka, v horsom pripade ich ponesiem domov 🙂 Super inak, ze tam netreba trepat toho vela..ze tam maju erarne veci..inak, pri porode ste mali ich kosele?
Este som sa chcela spytat, kremik na pupcek a lieh (som citala, ze aj to si niektore mamicky bravaju) ste tiez dostali tam? Treba aj bavlnenu plienku aspon jednu?
@moschi77 ... Hľadala som, čo treba do Ružinovskej nemocnice a pozerám, že si tesne po pôrode ... ako to tam u nich hodnotíš? Ako šiel pôrod? Mala si zaplateného pôrodníka? A čo by sa Ti nakoniec zišlo, čo si tam nemala? ... A gratulka k drobčekovi 😵 😵 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@moschi77 nepotrebovala som vlozky a podlozky pod seba,ani nocnu koselu,aspon som,si tu svoju nezakrvavila,ci nezamliekovala,prezliekala som sa i 4-5x denne kvoli tomu.
potrebujes hygienicke potreby,nabijacku,mobil,zupan,ponozky,papuce,vodu,osusku,uterak i mydlo.
pre babo plienky,ciapocku,rukavicky,vlhcene,utierky,deku.
keby si daco zabudla,tak,ti donesu.mozno este daco na,citanie a niektore beru i cumlik,ja som nebrala.