Čo so sebou do pôrodnice v Banskej Bystrici?

tina7729
3. mar 2012

Ahojte,mam este cas ale zaujimalo by ma ak ste niektora bola rodit v B.Bystrici co treba vsetko mat tam zo sebou pre seba a pre babo? co oni pozicaju a tak 🙂 a aj kolko kusov toho

bamb27
3. mar 2012

@tina7729 napis mi do IP mail, poslem ti zoznam,,, ale inak nic specialne, keby ti chybalo tak ti isto navstevy donesu,,, pre babo len plienocky, keby ti bolo malo to co tam vyfasujes,, neviem uz kolko ks na den davaju, ciapocku, ponozticky,,, pre seba bezne veci ako zupan, potreby na sprchovanie, kozmetika, nocna kosela 1-3ks, kojacia podprda, jednorazove nohavicky naj su sietovane, poporodne vlozky a podlozku pod seba,,, to je to najhlavnejsie, potom uz aj co sama uznas za vhodne, pribuzny pripadne prinesu/odnesu ,, je lepsie co najmenej, lebo to ani nemas poriadne kde vylozit a ked pride vizita tak chcu aby si mala vsetko poupratovane

janulkan
3. mar 2012

pre babatko: jednorazove plienky (od nemocnicen dostavas 3ks + 1 kosielka + 2 obyc. plienky na den a perinku), masticku na zadocek (aj ked ta bola v taske co sme dostali pri narodeni, ale pre istotu) a ciapocku ked pojdes na chodbu ukazat sa 🙂
pre teba: nocne kosele najlepsie na kojenie, podprsenku + vlozky do podprsenky, poporodne vlozky, nohavicky poporodne (ak nechces nosit vlozku len tak), ponozky, zupan, uteraky, papuce, hygienicke potreby, teplomer, pribor, hrncek, ja som mala aj vodu, pripadne niektore baby mali odsavacku mlieka svoju, ale maju tam aj nemocnicne
snad som nic nezabudla, ak ches dalsie info skus aj v teme: https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/bystricanky-z-rooseveltovej-nemocnice/

jablkoham
21. júl 2014

ahojte, chcela by som vedieť aktuálne informácie, teda zoznam čo si zobrať do pôrodnice v BB. Baby ktoré ste rodili nedávno mohli by ste pomôcť? Dali vám nejaký zoznam keď ste začali chodiť na vyšetrenia do nemocnice? Rodila som síce pred 7 - mimi rokmi, tak zhruba viem, ale isto sa niečo aj zmenilo za tú dobu. Ďakujem za každú reakciu.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
2721993martina
23. sep 2014

Prosim vas ja sa chcem spytat ci si doniest svoje veci na oblecenie babatka alebo tam davaju aj zavinovacku?som prvorodicka a naozaj neviem dakujem.

tanicka224
19. apr 2016

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, čo všetko si treba so sebou zobrať do pôrodnice 🙂 a čo poskytuje nemocnica. Nakoľko som prvo-rodička a našla som zoznamy staré niekoľko rokov, radšej sa Vás pýtam 🙂 Neviem či sú nejaké zmeny za posledné roky. Ďakujem za každé info. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre