Čo si zobrať so sebou do pôrodnice v Leviciach?

amina000
14. sep 2010

Maminky,ktore ste nedavno rodili v LV,co treba zabalit pre maminu a pre babetko do porodnice?

novomamina
18. sep 2010

aj ja chcem vediet

jojina11
20. sep 2010

no hlavne veci pre seba a pre bábätko, takže po pôrode dávajú ich košele, svoje si nemusíte brať, aby ste si ich nezničili,župan, ak nemáte, dajú vám ich, potom vložky ,tie sú dôležité aspoň dve tri balenia, ja som mala aj jednorázové podložky do postele./originál sa to volá jednorázové podložky pod chorých/ asi 5 ks, ak ostanú nič sa nedeje, použiť sa dajú aj doma, samozrejme hygienické potreby, nezabudnúť detské mydlo pre seba na umývanie, šitia po pôrode, na prezutie papuče, to je samozrejme
pre bábätko: na kúpanie a mastičku na riťku a lieh na pupček dávajú v pôrodnici, nosiť si nemusíte, treba si doniesť plienočky, mala som cumlík , pre istotu a využila som, ale ak ste presvedčené ,že nie, tak nemusíte, tiež som mala deku a čiapočku, keby bolo chladnejšie,kefku na vlásky, a vecičky na odchod domov , ale to vám môžu priniesť aj príbuzní, no hádam som nič nezabudla, ak máte otázky a niečo vás napadne napíšte mi na IP. rodila som tam v máji

katusradus
20. sep 2010

ja len dodám,že ak náhodou pôjdete do pôrodnice plánovane napr.ked budete po termíne,vezmite si nočnú košelu,na príjme sa musíte prezliecť,potom na pôrod.oddelení vám dajú ich košelu, a ešte okrem papúč jedny šlapky do sprchy-je to lepšie než na boso,pre bábätko vlhčené obrúsky,ked sa pokaká,rukavičky proti poškriabaniu a ešte plienky bavlnené,mne sa stalo,že mi povedali,že sa perú,tak som obracala a skladala ogrckané,aspon 5kusov si vezmite aj vám sa zíde pri kojení alebo potom vložky do podrpsenky...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre