Ahojte neviete niekto ak bude zákaz návštev v nemocnici. Ak tam budem niečo potrebovať môže mi to manžel zaniesť ze dá sestričke? Alebo ani to sa nebude dat?
@mirkabenova aj nasa suseda tak nosila susedovi veci ked bol u nas zakaz navstev, obvykle sa len zazvoni na oddeleni a pri dverach odovzda to co donesie.
Nezabudnite dobre označiť tašku menom pacienta.
@mirkabenova keď bol zákaz návštev, manžel mi zavolal keď bol pred dverami oddelenia, ja som povedala sestričke, že prosím Vás manžel je tu s vecami, môžem si ísť po ne? Buď ma pustili rovno k dverám, alebo šla sestrička a rovno mi to dala. A to som bola na covidovom odd. 🤭. Nemyslím si, že bude problém, aby ti priniesli veci 🙂. Taký pacient asi ani nie je, že by nič nepotreboval priniesť do nemocnice od príbuzných 😄.
@mirkabenova no žiaľ už to začína. V pondelok sme boli pozrieť mamu v nemocnici a včera už zákaz navstev,tak sme len podali co bolo treba.
@mirkabenova v niektorých nemocniciach už zákaz návštev je. Muž ti veci priniesť samozrejme môže
@mirkabenova ja som môjmu dokonca tajne prišla ukázať dcéru. Prišiel naoddelenie, zavolal, že tam je a ja som za ním prišla na pár minút.
@kkovacovak tak to asi vyzera na kazdom sestonedeli. Zakaz navstev plati vsade, len tam nie 😀
@mirkabenova ja som rodila počas zákazu návštev. Veci mi mohli doniesť iba v čase návštev a odovzdať na vrátnici. Ak som chcela poslať ja nejaké veci, musela som pohľadať sanitárku a ona odniesla na vrátnicu. Svokrovi, v inej nemocnici, sme mohli priniesť kedykoľvek.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Donesenie vecí je povolené,treba pozrieť stránku konkretnej nemocnice.