Čo ak bude zákaz návštev v nemocnici?

mirkabenova
13. júl 2022

Ahojte neviete niekto ak bude zákaz návštev v nemocnici. Ak tam budem niečo potrebovať môže mi to manžel zaniesť ze dá sestričke? Alebo ani to sa nebude dat?

janinah
13. júl 2022

Donesenie vecí je povolené,treba pozrieť stránku konkretnej nemocnice.

simonah73
13. júl 2022

@mirkabenova aj nasa suseda tak nosila susedovi veci ked bol u nas zakaz navstev, obvykle sa len zazvoni na oddeleni a pri dverach odovzda to co donesie.

janinah
13. júl 2022

Nezabudnite dobre označiť tašku menom pacienta.

mikadooo
13. júl 2022

@mirkabenova keď bol zákaz návštev, manžel mi zavolal keď bol pred dverami oddelenia, ja som povedala sestričke, že prosím Vás manžel je tu s vecami, môžem si ísť po ne? Buď ma pustili rovno k dverám, alebo šla sestrička a rovno mi to dala. A to som bola na covidovom odd. 🤭. Nemyslím si, že bude problém, aby ti priniesli veci 🙂. Taký pacient asi ani nie je, že by nič nepotreboval priniesť do nemocnice od príbuzných 😄.

lilyianka
13. júl 2022

@mirkabenova no žiaľ už to začína. V pondelok sme boli pozrieť mamu v nemocnici a včera už zákaz navstev,tak sme len podali co bolo treba.

elizabet173
13. júl 2022

@mirkabenova v niektorých nemocniciach už zákaz návštev je. Muž ti veci priniesť samozrejme môže

kkovacovak
13. júl 2022

@mirkabenova ja som môjmu dokonca tajne prišla ukázať dcéru. Prišiel naoddelenie, zavolal, že tam je a ja som za ním prišla na pár minút.

anavixy
13. júl 2022

@kkovacovak tak to asi vyzera na kazdom sestonedeli. Zakaz navstev plati vsade, len tam nie 😀

angel993
13. júl 2022

@mirkabenova ja som rodila počas zákazu návštev. Veci mi mohli doniesť iba v čase návštev a odovzdať na vrátnici. Ak som chcela poslať ja nejaké veci, musela som pohľadať sanitárku a ona odniesla na vrátnicu. Svokrovi, v inej nemocnici, sme mohli priniesť kedykoľvek.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre