Cisársky v Partizánskom

chouette0157
29. apr 2019

Ahojte, zvažujem pôrodnicu v Partizánskom, ale mám odporúčaný cisársky rez a všade čítam, že v Partizánskom robia cisaráky minimálne a niekde dokonca, že im ho lekár odmietol urobiť. Je tu niekto, kto normálne na odporúčanie cisársky v PE absolvoval alebo je to tam ozaj problém?

ave17
29. apr 2019

No tam to nieje také jednoduché, radšej TO.

tatinka
29. apr 2019

Ahoj,sesternica mala tiez odporucqny cisar ale Nidal take veci odmieta,spravil klasicky porod a dieta malo na mále ,plus sesternica po zdravotnej stranke nebola v poriadku ani pol roka po porode,vlastne je to uz 6 rokov a stale nema maternicu v poriadku,plus traumu z porodu mala este dobre 3-4 roky....vsetko vdaka panovi debilovi leno odmietol cisar napriek odporucaniu od ineho lekara...

betina32
30. apr 2019

Ahoj aj ja mam odporúčaný cisársky (3) a tiež sa neviem rozhodnúť kam. Pred 8rokmi som tiež rodila v PE a tiež som mala odporúčaný cisársky zo zdravotných dôvodov pan primár sa ma pýtal ci to neskusime prirodzenene ja som súhlasila no behom 20min prišla sestrička s tým ze mam ísť na sekciu asi si poriadne preštudoval zdravotný záznam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre