Ahojte, zvažujem pôrodnicu v Partizánskom, ale mám odporúčaný cisársky rez a všade čítam, že v Partizánskom robia cisaráky minimálne a niekde dokonca, že im ho lekár odmietol urobiť. Je tu niekto, kto normálne na odporúčanie cisársky v PE absolvoval alebo je to tam ozaj problém?
Ahoj,sesternica mala tiez odporucqny cisar ale Nidal take veci odmieta,spravil klasicky porod a dieta malo na mále ,plus sesternica po zdravotnej stranke nebola v poriadku ani pol roka po porode,vlastne je to uz 6 rokov a stale nema maternicu v poriadku,plus traumu z porodu mala este dobre 3-4 roky....vsetko vdaka panovi debilovi leno odmietol cisar napriek odporucaniu od ineho lekara...
Ahoj aj ja mam odporúčaný cisársky (3) a tiež sa neviem rozhodnúť kam. Pred 8rokmi som tiež rodila v PE a tiež som mala odporúčaný cisársky zo zdravotných dôvodov pan primár sa ma pýtal ci to neskusime prirodzenene ja som súhlasila no behom 20min prišla sestrička s tým ze mam ísť na sekciu asi si poriadne preštudoval zdravotný záznam.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No tam to nieje také jednoduché, radšej TO.